Tjekliste til fradrag

Det gælder også, hvis medarbejderen er selvstændigt erhvervsdrivende i sit hjemland og anser sig som selvstændig i forhold til det arbejde, han udfører for dig. når du ansætter en udenlandsk medarbejder Når du bruger udenlandsk arbejdskraft, skal medarbejderne betale skat i Danmark fra første dag. Det afgør, hvilke fradrag man kan få. Når du har krydset alle punkter af i tjeklisten, er du sikker på at få håndværkerfradrag.Tjeklisten er for dig, der: skal have udført et stykke arbejde, hvor der er håndværkerfradrag på. ægtefælle eller samlever bor i hjemlandet Arbejder i Danmark Har bolig i både hjemland og Danmark Personlige og økonomiske interesser er i Danmark Evt. Sådan indberetter og betaler du løn Du skal indeholde A-skat og am-bidrag via eIndkomst lige som for dine danske ansatte. Omkring Prima Lån. Afhængigt af din medarbejders personlige og økonomiske tilhørsforhold, kan der være tale om forskellige typer af skattepligt. ægtefælle eller samlever bor i Danmark Arbejder i Danmark Har bolig i hjemlandet og pendler ofte mellem Danmark og hjemland Personlige og økonomiske interesser er i hjemlandet Evt. Banklån? Få gratis tilbud fra 3 banker. De danske skatteregler afgør, om arbejdskraften er lønmodtager eller driver selvstændig virksomhed. ægtefælle eller samlever bor i Danmark Hvilke forhold spiller ind på skattepligten - se video: Se hvilke forhold, der har betydning for, hvilken skattepligt din medarbejder har. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til særreglerne. har fået udført arbejde, men endnu ikke har indberettet fradraget.

Support - Regnskab og bogføring. Billy regnskabsprogram

. Her kan du blandt andet se en liste over hvilke ydelser, der er dækket af fradrag, og du kan blive klogere på detaljerne i ordningen.Se infografikken.

Årsafslutning i Danløn lønsystem

.. Særlige regler Skat ved leje af medarbejdere fra udlandet Hvis du som dansk virksomhed lejer en medarbejder, der bor i udlandet og har en udenlandsk arbejdsgiver, skal medarbejderen betale skat efter reglerne om arbejdsudleje.

Det gælder også midlertidigt ansatte som sæsonarbejdere og håndværkere.

Regler for gældssanering - Budgethuset

. Lånebegreber. Tjekliste til fradrag. ægtefælle eller samlever bor i hjemlandet Arbejder i Danmark Har bolig i både hjemland og Danmark Personlige og økonomiske interesser er i hjemlandet Evt. Tjekliste til fradrag. Det bedste lån til nødsituationer.

Tjekliste: 10 krav til dit håndværkerfradrag

. Hvis du som dansk vognmand har ansat en chauffør, der bor i udlandet og kører både i Danmark og i udlandet, så skal han som hovedregel kun betale skat i Danmark af den del af lønnen, han tjener ved at køre i Danmark

Kommentarer