Tilbagebetaling af dit kviklån: Alt du bør vide

Huslejenævnet vil behandle sagen og tage stilling til, om du har krav på at få dit depositum tilbage. Det er et krav for, at man kan sige, at du er fraflyttet lejemålet. Du kan læse mere om her, hvad du som lejer kan gøre for at få dit depositum tilbage. Vælg Bil og motor, derefter Registrering/nummerplader og derefter.

Skriv dit telefonnummer og vælg eventuelt et tidspunkt, hvor vi kan ringe dig op. Sådan ved du om det er på tide at købe ny bil. Tilbagebetaling af dit kviklån: Alt du bør vide.

Abonnér på nyheder - Landbrugsstyrelsen

. Dette beløb stilles til sikkerhed overfor udlejer i tilfælde af, at lejer ikke afleverer lejemålet i aftalt stand ved fraflytningen. Luk SU-lån Køber har ikke omregistreret køretøjet Den nye ejer skal omregistrere køretøjet inden tre uger. Du kan klikke her, hvis du vil læse mere om, hvad Huslejenævnet kan hjælpe med. Tilbagebetaling af dit kviklån: Alt du bør vide. Hvis det ikke sker, kan du bede os om at afmelde det: Vælg  og derefter Skriv til os. Der kan dog aftales et kortere varsel i mange tilfælde.  I forbindelse med dette fraflytningssyn skal udlejer lave en fraflytningsrapport. Har du ikke en slutseddel, regner vi fristen, fra vi modtager din anmodning..

Mobilparkering - Privat

. I nogle tilfælde afviser udlejer uretmæssig tilbagebetaling af depositum. Skriv din besked og vedhæft en slutseddel

Kommentarer