Sydbanks Historie

Sydbank - Få vigtigste informationer her | ™

. Vi oplever en fin service fra Stofa Erhverv. Jeg skal bare sætte mig ind til computeren, og så kan jeg starte med at arbejde. Steffan Hilmer Jepsen: - Jeg har altid haft Stofa privat, men fik en erhvervsopkobling ved årsskiftet. Det giver en rigtig god balance mellem arbejde og fritid.

Sydbanks fonde

. Opstår der tekniske problemer, bliver de udbedret inden for én til to dage. Vi bestiller det blot ved Stofa Erhverv, og så sørger de for resten. Sydbanks Historie. Flere referencer fra branchen CONTEA sparer penge og har fået større overblik Forsikringsmæglerselskabet Contea skiftede til Stofa Erhverv for at samle telefoni og internet hos én udbyder og det skaber overblik i telefonomstillingen.

Sydbank - Lån til bil, bolig og forbrug |

. Sådan får du ekstra ind på kontoen med rki. Se dine muligheder for at optage mikrolån på Fairlån. Overgangen var meget nem, og jeg bliver altid mødt med god kundeservice fra Stofa Erhverv. Sydbanks Historie.

Sydbanks Fonde støtter gode formål i hele landet

. For fem år siden fik vi muligheden for også at tilbyde Stofa Erhvervs medarbejderbredbånd til pengeinstituttets ansatte. For medarbejderne giver det mulighed for et fleksibelt arbejdsliv, hvor internettets hastighed ikke sætter begrænsninger. Vi har talt med driftstekniker Jens Jørgen Jacobsen og vurderingsansvarlig Steffan Hilmer Jepsen som arbejder hjemmefra. Få én samlet løsning Én løsning, Én kontaktperson, Ét nummer. Når man har børn, er det fantastisk ikke at spilde tiden med at køre til og fra arbejde hver dag.

  For medarbejderne giver det mulighed for et fleksibelt arbejdsliv, hvor internettets hastighed ikke sætter begrænsninger. Derudover kan vi bestille medarbejderbredbånd til vores medarbejdere, lige meget hvor i landet de bor

Kommentarer