Sommerhusdrømme? – Finansiering af sommerhuset

For at opnå en AAA skal man være særdeles økonomisk velfunderet og kunne imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Vores egne byggeledere samarbejder med faste, udvalgte håndværkere gennem hele byggeprocessen. Arkitekttegnede huse hvor du selv kan præge indretning og udformning. Store luksus sommerhuse med egen pool, aktivtetsrum og mange soverum. Nyhed - Superwood gennemimprægnerede og miljøvenlige brædder af nordisk gran.  “Vi er meget glade for resultatet og nyder, at vi nu har vores helt eget sommerhus. Et Aqua luksussommerhus er udviklet og bygget til dejlige og minderige ophold. Med eksklusive materialer, som f.eks. Markedsføringen omfatter information om selskaberne, køb, salg og leje af byggegrunde og fast ejendom, samt konkurrencer og events inden for de oplyste kategorier fra selskaberne.  Jeg kan til enhver tid framelde mig direkte markedsføring. Træ skaber både atmosfære og  giver den helt rigtige sommerhusstemning, som kan få dig og familien til at føle sig hjemme. Store panoramavinduer og loft til kip. Sommerhusdrømme? – Finansiering af sommerhuset. Vi leverer materialerne til træ-beklædning, køkken, bad, garderobe og hvidevarer.

Få inspiration til bygning af nyt sommerhus - …

. Luksus til eget brug og udlejning. For dig i finansielle problemer. På den måde bliver et Skanlux sommerhus både personligt og arkitekttegnet. Få et sommerhus hvor dine ønsker er pakket ind i tidløs arkitektur. Vi lytter til dig og hjælper dig med at gøre dine sommerhusdrømme mere håndgribelige. Vores specialister i nybyg af sommerhuse kommer også gerne med gode råd og ideer til dit sommerhusprojekt. Bo i sommerhuset året rundt Med vedtagelsen af den nye planlov, kan du nyde udsigten fra dit sommerhus hele året.. For at sikre størst mulig fleksibilitet bygges sommerhusene på stedet af vores egne byggeledere og håndværkere uden brug af præfabrikerede elementer. Byg sommerhus med Skanlux og få et arkitekttegnet sommerhus der passer til jeres grund og jeres behov -. Når vi ved, hvad du ønsker dig af et nybygget sommerhus, bringer vi vores arkitekter på banen. Se de mange muligheder og sommerhuse vi har skabt sammen med vores kunder. Arkitekterne udarbejder de første skitser med udgangspunkt i dine individuelle behov og i eksisterende plantegninger. Udviklet til minderige ferier og sammenkomster. Familien Ulrich.” Byg nyt sommerhus Uanset hvilket Skanlux sommerhus du vælger tilpasses vores sommerhuse altid den enkelte i forhold til højdeforskel, størrelse, omgivelser og form. Sadeltag.                                      Funktionelle huse med mange planløsninger til familien – og eventuel udlejning.

Få inspiration til bygning af nyt sommerhus -

. Læs mere her En nutidig serie skabt med omhu og omtanke til den moderne familie. Du står selv for vvs, el og fliseentreprisen. Få tryghed ved byg af nyt sommerhus Du vil gerne have tryghed og sikkerhed, når du vælger et byggefirma til at opføre dit sommerhus.

vandret Superwood facadebeklædning og Unidrain afløb. Skal du bygge nyt helårshus, så bestil vores helt NYE katalog og lad dig inspirere af de mange muligheder i Skanlux arkitekttegnede huse. Hos Skanlux har vi mange års erfaring i byggeri af , der kombinerer hyggelig sommerhusstemning med anvendelig funktionalitet. Planloven åbner helt nye muligheder for dig som pensionist. Går du med sommerhusdrømme, så bestil vores NYE kataloger. Til familier der gerne vil have en aktiv ferie på tværs af alder - hele året rundt. Fornavn Efternavn Telefonnummer Postnr. Det er tænkt både som et familiesommerhus til eget brug – og som en sund investering, hvor udlejning og indtjening udgør en god forretning. Med Skanlux får du mere end et byggefirma. Husene bygges på stedet, uden præfabrikede elementer. Hør mere om den nye planlov for sommerhuse her. Og har du udlejning af dit sommerhus i tankerne, tænker vi som stor erfaring i at optimere et sommerhus til udlejning, hvis det ønskes. Du får også rådgivning og god service fra de første ideer, til du står med nøglen til dit færdige sommerhus. En klassisk  serie med hyggelige træhuse der emmer af sommerhus. Med Skanlux Medbyg vælger du at klare den indvendige del af byg-geriet selv

Kommentarer