Sådan fungerer YNAB

Når du køber billetter til en begivenhed, der afholdes i Canada eller et andet fremmed land. I stedet for at fejle dig som nogle andre finansielle applikationer vil YNAB give dig tommelfingre op for nødsituationer og uventede prioriteter. Efter vores mening, hvis du ønsker at ikke slippe en enkelt krone på software, er bevægelsen det værd. Både dine udgifter og indtægtsregnskab spores også, så du ved altid, hvad der sker med dine kontooplysninger. Quicken er betroet over hele verden til at håndtere faktureringssystemer, finansielle mål og investeringer, men alle disse funktioner kommer ikke til en billig pris. Moneyspire er nem at bruge applikationen kan spore alle dine konti og transaktioner med ekstraordinær detaljer og kvalitet. Du kan indstille månedlige og ugentlige budgetter til at holde styr på, og endda udpege grænser for bestemte kategorier af indkøb, som mad, film og dagligvarer. Det er en professionel regnskabsapplikation gennem og igennem, hvilket giver dig ro i sindet, når det kommer til at sikre, at dine bøger er afbalancerede og dine rapporter nøjagtige. Appen er først og fremmest kendt for sine tre hovedværktøjer: netværdi tracking, investeringsporteføljeanalyser og planlægning af din pensionering med tips og vejledninger om, hvordan du investerer og gemmer dine penge.

De bedste 5 gratis og overkommelige alternativer til.

. For det tredje opfordrer YNAB dig til at acceptere, at nogle gange betalinger spring op fra ingenting.

Anmeldelse af det ny YNAB - Pengepugeren - Velkommen til.

. Mint kan spore alle regninger og betalinger, du ejer - nogle automatisk, via dine email- og bankkontooplysninger. Med brugervenlige mobilværktøjer og en webbaseret grænseflade er det nemt at spore din nuværende finansielle status fra hvor som helst - og du kan endda spore for din fremtid også. Støtte og pris for adgang er gode funktioner, ligesom den tilgængelige Android-applikation, der hjælper med at spore din økonomi på farten. Men for den rigtige målgruppe bliver det ikke meget bedre end Moneyspire. Der er en inkluderet gebyranalysator, der kan advare dig, når et skjult gebyr dukker op på din bankkonto, som f.eks. Mint er specialiseret i sporing af personlige finanser, konti, lån og kredit. GNUCashs dobbelte indtastningsfunktion forhindrer og beskytter dine konti fra en databehandlingsfejl, med hver transaktion der kræves for at debitere en konto og kreditere en anden. Mint MyBusiness, en inkluderet-men-ikke-gratis funktion af Mints samlede software suite, hjælper med at gøre noget af forskellen mellem Mint og Quicken, men det er ikke en perfekt løsning. Den frækhed og sjovhed af deres titel slutter dog ikke, selvom det er en app, der gør det muligt at kontrollere dine penge sjovt og nemt at gøre. Personlig kapital har tendens til at handle langt mere som Intuit's Mint app end GNUCash eller Quicken, men det betyder ikke, at professionelle brugere helt bør ignorere ansøgningen.

Desværre er det her, vi bekræfter, at ja, YNAB kommer ikke fri. YNAB tilbyder klasser om økonomisk frihed, der spænder fra fem minutter til en hel og tredive-fire-dages prøveperiode om, hvordan appen fungerer. Moneyspire Purchase Hvis du søger at spare penge på Quickens finansielle software, er Moneyspire nok ikke appen til dig. For det første har hver eneste dollar på din konto et job. Så om du ikke ønsker at betale for software, eller hvis du leder efter noget, der er lidt lettere at bruge eller styre, har vi nogle af de bedste alternativer, der er anført nedenfor. Der er mange gode.De fleste af os kommer på et eller andet tidspunkt til at undre os over, hvorfor vi egentlig aldrig har nogle penge tilbage på kontoen når måneden er gået. GNUCash Download GNUCash er ikke den smukkeste software derude - som så mange frit licenserede platforme er - men det er et godt alternativ til Quicken, der ikke kører dig en dime. Mint Download Mint er måske ikke for alle, især de brugere, der søger at holde fast i mere traditionel finansiel software. Og selv om det er et af vores bedste valg for pro og forretningsbrugere, vil de, der leder efter en mindre kompleks oplevelse, være bedre med enten YNAB eller Mint. Planlagte transaktioner holder systemet kørt glat og uden fejl, og et checkbook-stil-register holder tingene rene og lette at forstå. Desværre er der ikke en Android-app, der er tilgængelig til download, da vi kan lide at se det i en kommende software-løsning, men vi holder heller ikke vejret. Hvis du har en god kreditvurdering og hvis din ansøgning godkendes, kan du få hurtige penge ind på kontoen hvis du optager et lån på nettet.

Microsoft accepterer ikke, at du gerne vil beholde Windows.

. Vi har fundet de fem bedste regnskabssystemer og software tilgængelige som alternative valg til Quicken. Når det kommer til design, udmærker Mint: om du læser og kontrollerer dine konti på en pc, laptop, tablet eller smartphone, har den en fantastisk grænseflade, der gør det nemt at læse og tjekke dine oplysninger. Alt dette kombineret med et brugervenligt graf- og rapporteringssystem, og du vil altid være sikker på, at dine transaktioner er korrekte og korrekte.GNUCash største hovedpine kommer i form af en læringskurve. Sådan fungerer YNAB. GNUCash har et stort samfund af brugere, alle ivrige efter at hjælpe hinanden med at lære softwaren, og der er også flere vejledninger til rådighed online.Generelt er GNUCash et af vores foretrukne alternativer til Quicken. Sådan fungerer YNAB. Moneyspire's featureset gør det til et godt alternativ til Quicken, men prisen kan helt sikkert være en adgangsbarriere for nogle brugere. Hvis du ønsker at køre en fuld forretning uden for Mint, vil du måske se andre steder på denne liste. I modsætning til GNUCash og Mint falder Personal Capital i både frie og betalte niveauer afhængigt af din brugssag og hvad du leder efter i et stykke software. For det andet opfordrer YNAB dig til at omfavne dine regninger ved at hjælpe dig med at planlægge disse betalinger på forhånd. Personlig Captial Download Baseret på navnet, vil du være overrasket over at lære Personal Capital er et program, der giver værktøjer og værktøjer til at spore dine personlige økonomiske data.

Blog indlæg - Side 19 af 27 -

. Moneyspire tilbyder også, påmindelser om regning, rapportering og kortlægning, afstemning af udsagn og balancering af prognoseværktøjer, alt for både forretningsmæssig og personlig brug. Det er den dyreste ansøgning på vores liste langt, og med tre forskellige versioner, der er tilgængelige for køb, matcher kompleksiteten og prisen på hver Moneyspire-udgave godt med Quickens prisfastsættelse. Er et minilån noget for mig?. Men.Står du og er havnet i en umulig finansiel situation, skal du vide at du ikke er alene. Med værktøjer, der tilbydes via deres Personal Capital dashboard, kan du se dit cash flow, dine indkomstrapporter, udgiftsrapporter og kommende regninger og udgifter til både konto og kategori. Som det er tilfældet med de fleste gratis software, kan GNUCash tage nogle tilpasninger til, før du er så sikker på dit finansielle system som Quickens

Kommentarer