Probo Lån - Svar med det samme. Find det bedste lån.

Vi mener Boelskifte Advokater er et hæderligt firma man kan stole på. Vi i bestyrelsen er meget forvente med hurtige svar. Både beboere og bestyrelse er tilknyttede en fast kontaktperson, det får det hele til at glide lettere. Det giver os som bestyrelse i andelsforeningen en tryghed. Advokaterne har været og er fortsat en god partner for vores A/B. Vi oplever administrator som velkvalificeret, effektiv og serviceminded og føler virkelig, at de er til for os. Morten Koefod Petersen, formand, A/B Birkegade/Elmegade Vi er meget glade for Boelskifte Administration, som er meget loyale både overfor bestyrelsen og beboerne. Her et udpluk af udtalelser fra vores kunder Man føler sig i trygge hænder hos Boelskifte. De hjælper altid med det samme, der er et problem.. Probo Lån - Svar med det samme. Find det bedste lån. Probo Lån - Svar med det samme. Find det bedste lån. Bestyrelsesformanden, A/B matr.nr. Både i den daglige drift og som sparringspartner, når det kommer til emner som håndværkere, juridiske spørgsmål og forsikring. Nem adgang til professionel juridisk bistand gør det nemmere for bestyrelse og generalforsamling at tage beslutninger. I en tid med grådighed og svindel på alle planer, er det vigtigste for vores forening at vi ikke bliver snydt.

Boelskifte | Forside

. De sørger for, at bestyrelsen ikke skal bruge tid på administrativt bøvl og i stedet kan koncentrere sig om det lange perspektiv og det, der er lidt sjovere: om der skal solceller på taget eller svømmebassin i kælderen. Administrationen arbejder proaktivt for foreningen, og henvendelser bliver besvaret inden for kort tid. René, bestyrelsesmedlem, A/B Esbøl Gennem mine ti år som formand er Boelskifte Advokater det absolut mest driftsikre og kompetente valg som administrator. Jette Rasmussen, formand, A/B Klædebo Som bestyrelsesmedlem sætter jeg pris på, at ejendomsadministrationen aflaster bestyrelsen for de daglige administrative opgaver i foreningen på et højt serviceniveau til glæde for bestyrelsen og de øvrige andelshavere. Der er fra foreningens og bestyrelsens side stor tillid til administrationens arbejde.

Vi har i dag en sund og veldrevet andelsforening – også fordi I som administratorer altid er hurtige til at svare på spørgsmål eller med til at løse et pludseligt opstået problem. Vi har været meget glade for Boelskifte Administration som sparringspartnere i de byggesager, der har været igennem de sidste mange år. Frederik Benthien, formand, A/B Carls Gave I har siden etableringen af vores andelsboligforening været uundværlige – det var jeres fortjeneste at det overhovedet lykkedes for os at blive andelshavere. Lån til rejse – hvilken lånetype et bedst?. Forløbet med de daglige rutiner og ovennævnte opgaver har været præget af god rådgivning og hurtig behandling til vor fulde tilfredshed. Kort sagt en anbefalelsesværdig samarbejdspartner

Kommentarer