Pressesektion - Få information om forbrugslån mv.

Derudover er du socialt anlagt, kan lide at arbejde som en del af et team, evner at holde mange bolde i luften og lægger en ekstra arbejdsindsats, når det gælder.  Du kan også læse om hvordan vi kan hjælpe journalister og bloggere, du kan finde mere information om Travelmarket og du kan tilmelde dig til vores presseliste og få pressemeddelelser fra os. Du vil få søde og engagerede kolleger og mulighed for at arbejde med komplekse sager, der har stor betydning for mange menneskers liv og hverdag.

I den nye sektion finder du alle vores pressemeddelelser, korte nyheder fra Travelmarket samt en billed- og logobank. fra et bureau eller en offentlig eller privat organisation Erfaring fra sundhedsområdet er en fordel Er servicemindet og kan eksekvere hurtigt og præcist i samarbejde med både dine kolleger i Kommunikation & Presse samt med resten af organisationen. Pressesektion - Få information om forbrugslån mv. Er struktureret, har et godt overblik og formår at sikre fremdriften i dine opgaver i en travl hverdag med mange bolde i luften. Kan udforme skarpe budskaber med øje for, hvad der rører sig blandt organisationens mange interessenter. Se vores ledige stillinger på: http://jobsearch.bupaglobal.com/jobs og www.jobindex.dk. Vi tilbyder Et meningsfuldt arbejde i en spændende organisation med høj faglighed, mange interessenter og stor offentlig bevågenhed.

Ledige stillinger

. Har næse for strategi og en god forståelse af komplekse politiske og samfundsmæssige problemstillinger. Om Kommunikation & Presse Du bliver en del af styrelsens kommunikations- og pressesektion i Ledelsessekretariatet på Islands Brygge. Kontantlån – hvad er det, og hvad kan det bruges til?. Du vil passe godt ind, hvis du forstår vigtigheden af ikke at spoile Game of Thrones og synes, det er sjovt at dyste i at udtale ’postekspositionsprofylakse’ efter den første time i fredagsbaren. Vi er syv medarbejdere, der arbejder praktisk og strategisk med ekstern og intern kommunikation i form af presse, web og sociale medier.  God fornøjelse med den nye pressesektion.

.

Kundeservice - Få hjælp og support til bredbånd, …

. Løn og ansættelsesvilkår Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Dansk Journalistforbund. Send din ansøgning via linket på det enkelte stillingsopslag.

Betal din præmie - Rejseforsikring og hospitalsforsikring hos Bupa Global

. Kontakt os gerne Du kan få mere at vide om jobbet ved at kontakte kommunikations- og pressechef Helene Hinz på tlf. Pressesektion - Få information om forbrugslån mv. Har fremragende sproglige kvalifikationer i skrift og tale og kan formidle et komplekst fagligt budskab kort, præcist og enkelt

Kommentarer