Pengene hænger ikke på træerne i Danmark – de hænger på nettet!

Billund Kommune: Når der i dag deles ud af de kommunale skatteindtægter, står børnehaver og skoler populært sagt først i køen.Det skyldes, at man i Billund Kommune har en såkaldt tildelingsmodel inden for de to områder. En ny model skal sikre, at området ikke automatisk står bag børn og skoler i køen til penge, og at der tænkes mere i forebyggelse. Man kunne for eksempel forestille sig, at modellen ville vise, at hvis vi investerede i et dagcenter for hjemmeboende pensionister, hvor man kunne få mad, bad og et hvil, at folk kunne bo længere tid i eget hjem. Ved det kommende valg til Europa-Parlamentet ser situationen helt anderledes ud. Pengene hænger ikke på træerne i Danmark – de hænger på nettet.

Jeg er blevet taget godt imod og er blevet mødt af mange gode spørgsmål, siger han. På den måde har det været en god oplevelse.Dansk Folkeparti kæmper ikke bare mod mindre EU-skepsis, men også den såkaldte Meld og Feld-sag. Dansk Folkeparti ser ud til at blive halveret og antallet af mandater falde fra fire til to.- Jeg tror, det skyldes mange ting. Få dagens vigtigste nyheder fra jv.dk direkte i din indbakke. OLAF er dog endnu ikke kommet med nogle anklager.- Det er klart, at nu er der gået tre år, hvor der er talt om denne her sag, uden at der er kommet noget fra EU.

8 del af måne udfordringen - Fugleskræmsel hjælper til

. Tildelingsmodel En tildelingsmodel sikrer, at serviceniveauet forbliver ens på et område.For eksempel er det en tildelingsmodel på børnepasnings- og skoleområdet. Anmeldelse af Realkreditlån – Nordea Kredit. Men vi kæmper, og så må vi se, hvad danskerne siger til det, siger Dansk Folkepartis nye spidskandidat, Peter Kofod.- Når jeg er ude, så hilser folk venligt og stiller mange gode spørgsmål.

Jydsk Planteservice: Nye penge hænger ikke på træerne

. Han afviser dog, at Meld og Feld-sagen er noget, han hører for fra vælgere i valgkampen.- Jeg mindes ikke, at jeg er blevet spurgt ind til Meld og Feld.

Foto På Lærred - Få dine billeder på lærred og …

. Pengene hænger ikke på træerne i Danmark – de hænger på nettet.

Dagens Avis | Information

. For selvom modellen skulle vise, at ældreområdet har brug for flere penge, er der naturligvis ikke flere penge i kommunekassen af den grund.- Vi får ikke flere penge af at lave en model, men så får vi en fornuftig debat om hele kommunen. Politikerne vil have bedre overblik over økonomien på ældreområdet. Derfor er jeg ærgerlig over, at det ikke er afsluttet for lang tid siden dette her, siger Peter Kofod. Arkivfoto: Asger Ladefoged/Scanpix Ældre skal ikke længere stå sidst i køen til pengene i Billund Beskeden er sendt. Det ville betyde, at vi ikke skulle bygge flere plejeboliger. Der er rejst nogle meget grove beskyldninger mod navngivne personer.- De sager skal klares af, så vi ved, hvad der er op og ned. Det ville være en besparelse på langt sigt, siger Robert Terkelsen.Modellen forventes at ligge klar til vedtagelse af byrådet til september.. Pengene, der efterfølgende er til overs, kan politikerne så bruge på andre områder, herunder ældre og plejehjem.Det skal være slut nu.Det mener i hvert fald voksenudvalget, som har ansvar for ældreområdet. Men vi kommer fra et utroligt stærkt udgangspunkt, som vi nok ikke kan nå igen. Så kan vi få en debat om, hvad vi kan sætte i værk for at undgå det. Det er gratis, og du kan afmelde dig til hver en tid. Det er kort fortalt en teknisk model, som fortæller politikerne, hvor mange penge børnehaver og skoler bør modtage i forhold til antallet af børn. Det betyder, at stiger børnetallet, stiger tildelingerne og omvendt, når børnetallet er faldende. Ved tilmelding accepterer du vores betingelser Luk betingelser Ældre skal ikke længere stå sidst i køen til pengene i Billund Beskeden er sendt

Kommentarer