Læs mere om L’easy Minilån her.

Lån 18 år. De fleste er blevet ved deres hjemstavn. Og Linak-ejeren har da heller ikke ladet sig friste af de muligheder, milliarderne kan give. Familiens overhoved Kjeld Kirk Kristiansen bor i Billund. Firmaer, der tilhører familien, ejer således både Gyllingnæs i Odder og Constantinsborg ved Aarhus. Foto: Danfoss Jørgen Mads Clausen, søn af stifteren, er formand i Danfoss, der har gjort familien til den femte-rigeste i landet. Fjerde generation i Foss, der producerer analyseudstyr til fødevareindustrien, er Peter Foss. Landets rigeste familier har milliarder på kistebunden, og de ville uden lange forhandlinger med realkreditinstitutterne kunne finansiere selv det mest luksuriøse, nordsjællandske palæ. Familien Kirk Kristiansen. Sådan taler du om penge med kæresten. Når han en sjælden gang dukker op i medierne, er det ofte med etiketten: den ukendte milliardær. De har tjent deres penge på medicinske hjælpemidler, men de mange penge har ikke fået Coloplast-ejeren Niels Peter Louis-Hansen til at leve et omskifteligt boligliv. Han bor i Sønderjylland - nærmere bestemt Sønderborg - og han har  masser af plads. Hun bliver på Business.dk's opgørelse sat i spidsen for familien. L’easy-ejeren bor i på en af Odenses mest mondæne adresser: Langelinie. Læs mere om L’easy Minilån her. Ane Uggla og familien efter Mærsk Mc-Kinney Møller.

Desuden ejer han i følge de engelske medier en del jord og flere godser i blandt andet Skotland. Arvtageren efter den nu afdøde Mærsk Mc-Kinney Møller har i i offentligheden været datteren Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla. Stadig en stor del af firmaet; her ses Jørgen Mads Clausen. Hans søn og næste generation i familieimperiet, Anders Holch Povlsen, bor på godset Constantinsborg, der ligger i Aarhus. Det er grunden til at flere og flere låner..

- tilbudsaviser, reklamer, indkøbsliste

.

Lånekurv - L'EASY

. Selv bor han nær vandet i Silkeborg. Desuden ejer han en lejlighed på Østerbro i København og et sommerhus i Gilleleje. Men selvom kysten mod Øresund er kendt for at drage rigmænd til, som var området belagt med det pureste gulv, er det kun to af familieoverhovederne, der har valgt at bosætte sig der. Tøjfamilien er glade for godser. Anne Uggla bor i en lejlighed i den eksklusive bydel Östermalm i Stockholm, og så ejer hun flere boliger i Danmark.

Kviklån med hurtig udbetaling | Ansøg nu og få penge.

. Byen, hvor hele klods-eventyret i sin tid begyndte

Kommentarer