Læs mere her, og bliv klogere på, hvordan du når dine mål og opfylder dine drømme.

Forkert Det er vigtigt at komme hurtigt frem – men det er vigtigere, at du eller andre ikke kommer til skade, når du er på vej til hjertestoppet.

Test din pensionsviden - og bliv klogere | Pension for alle

. Næste spørgsmål Korrekt! Alle kan blive hjerteløber og være med til at redde liv – uanset hvor god man er til at løbe. Der kan fx være behov for, at du skaffer en hjertestarter, eller måske skal du gå ud til vejen og signalere til ambulancen. Budgettet hænger ikke længere sammen. Spar tid og penge hos Lånio. Hvis du har en refleksvest på, må du løbe, hvor du vil. Hvad er en obligation?. Du ved en del, men du kan godt blive endnu klogere på TrygFonden Hjerteløber. Læs mere om TrygFonden Hjerteløber. Forkert Alle kan blive hjerteløber og være med til at redde liv – uanset hvor god man er til at løbe. Du skal gennemføre TrygFondens forhindringsbane hurtigere end vores direktør. Så kan du gøre den største forskel ved et hjertestop. Næste spørgsmål Korrekt! Det er vigtigt at komme hurtigt frem – men det er vigtigere, at du eller andre ikke kommer til skade, når du er på vej til hjertestoppet. Du skal godkendes af TrygFondens Hjerteløber-panel, før du kan blive hjerteløber. Vi anbefaler dog, at du føler dig hjemme i hjertelungeredning, og at du har en robust personlighed, da du kan opleve situationer, der kan påvirke dig. Forkert Vi anbefaler, at du føler dig hjemme i hjertelungeredning, når du melder dig som hjerteløber. Næste spørgsmål Korrekt! Vi anbefaler, at du føler dig hjemme i hjertelungeredning, når du melder dig som hjerteløber. Det må være konklusionen, når man læser Psykiatrifondens nyligt offentliggjorte undersøgelse af sygemeldte borgere, der er tilknyttet et jobcenter. Der er ingen krav til, hvor hurtigt du skal kunne løbe.

Opdag verden med EuroBonus | SAS

. Næste spørgsmål Korrekt! Hvis du afviser en alarm eller ikke når frem til et hjertestop, skal du huske, at du er et supplement til ambulance og redningstjenesten, der rykker ud, præcis som de plejer. Du kan kun blive hjerteløber, hvis du er læge, sygeplejerske eller politimand. Vi anbefaler, at du føler dig hjemme i hjertelungeredning – men det er ikke et krav. Det er vigtigt at huske på, at du er en ekstra ressource - men en vigtig én! Forkert Hvis du afviser en alarm eller ikke når frem til et hjertestop, skal du huske, at du er et supplement til ambulance og redningstjenesten, der rykker ud, præcis som de plejer. Så vil du blive ringet op og spurgt indtil, hvorfor du ikke nåede frem. "Hvis et samfund skal kendes på, hvordan det behandler sine svageste, så får Danmark, vores levestandard og velstand taget i betragtning, dumpekarakter.

TestaViva | Juridisk gyldige dokumenter | Opret gratis online » Start her

. Der er mange vigtige opgaver ifm. Næste spørgsmål Korrekt! Hvis hjertelungeredningen allerede er påbegyndt, når du når frem, bør du tilbyde din hjælp. Forkert Hvis hjertelungeredningen allerede er påbegyndt, når du når frem, bør du tilbyde din hjælp. Bank lån. Læs mere her, og bliv klogere på, hvordan du når dine mål og opfylder dine drømme. Nu ved du, hvad der skal til for at blive en del af TrygFonden Hjerteløber. Hvis du er på vej til et hjertestop, skal andre holde tilbage for dig. maj var det World Family Doctor Day, som fejres over hele verden. Så har du sikkert haft en god grund – og ambulancetjenesten og andre hjerteløbere har hjulpet i stedet for dig. Overhold derfor færdselsloven og tænk på din egen og andres sikkerhed. Hvis du modtager en alarm, du vurderer, er længere væk end du kan løbe, kan du evt.

Anders Samuelsen og Uffe Elbæks 10 leveregler

. Det er dog altid bedre at gøre noget end at lade være – og derfor kan alle melde sig som hjerteløber. Se dit resultat! Godt klaret - du har svaret rigtigt på alle spørgsmålene

Kommentarer