Korrekturlæser

Korrekturlæsning er naturligvis indbefattet. Gennemskrivning: Teksten redigeres, gennemskrives og optimeres sprogligt med henblik på at hæve det overordnede sproglige niveau. Kerneydelser Basiskorrektur: Korrektur mht. Først kommer manuskriptkorrekturen. Du skal være velorienteret og have evnen til at se fejl, både de sproglige og de indholdsmæssige. Nogle tekster går til anden og tredje korrektur, hvis det er nødvendigt.Korrekturlæsere er naturligvis særligt gode til sprog og retorik. Alfabetisering, forkortelser, unormal stavemåde, særlige fagudtryk, særlige skrifttegn eller navne er blot nogle få eksempler. Grammatiske fejl samt stave- og tastefejl tilrettes. Formuleringsfejl tilrettes. Ydelsen for et annuitetslån. Nogle korrekturlæsere har jobbet som beskæftigelse ved siden af studier.Foreningen Danske Korrektører tilbyder en uddannelse til korrekturlæser. Vi fremhæver uoverensstemmelser i opsætning. Korrekturlæser.

Fastkunderabat på korrektur - Sådan får du rabat på korrektur hos TL Korrektur

. stavning, tegnsætning, tastefejl og grammatik.Udvidet korrektur: Sproglig præcisering - tilretning af kommafejl. Modus Finans – Lån 50.000 kr. | 2 afdragsfrie måneder.

Korrekturlæsning | Billig korrekturlæsning for kun 29 kr.

.

Nogle arbejdsgivere kræver, at du har en videregående uddannelse.Korrekturlæsning sker flere gange i forløbet, når en trykt eller elektronisk tekst skal formidles. vedlægge en kommentar, hvis der er noget bestemt, som du ønsker, at der er fokus på. Sådan gør du Via bestillingssiden vælger du den ønskede korrekturydelse, får en leveringstid, uploader dokumentet med teksten og indtaster til sidst dine betalingsoplysninger. Inkonsekvent brug af skrivemåder samt forkortelser optimeres. Der findes flere, oftest videregående, uddannelser, der kvalificerer til jobbet. Her læser du selve forfatteren eller skribentens manuskript grundigt og omhyggeligt igennem.Du kontrollerer ordenes stavning og bøjning, sætningsopbygning og tegnsætning, og du tjekker ind- og udrykning ved afsnit samt typografi. Nogle tekster er helt eller delvist på fremmede sprog.Bagefter bliver manuskriptet sendt tilbage til forfatteren eller en redaktør, som skal godkende rettelserne. Sætninger justeres og finpudses, så de er knivskarpe.

Den Danske Korrekturlæseruddannelse - Forside

.

Kommentarer