Historien bag Spar Nord

Musikkens Hus er placeret på Musikkens Plads ved Limfjorden på et gammelt havneområde ved Nordkraft. Planens formål er at "Musikkens Hus skal være del af et dynamisk byrum", som knytter byen og Limfjorden sammen i et kulturelt kraftcenter, der også rummer Nordkraft samt Utzon Center. Det danske arkitektfirma Friis og Moltke har senere udført arbejdet som lokal arkitekt. Musikkens Hus er et musikhus i Aalborg, der omfatter bl.a. Afdragsfrie lån.

Musikkens Hus (Aalborg) - Wikipedia, den frie encyklopædi

. Jamie Cullum, Royal Philharmonic Orchestra, DR SymfoniOrkestret og selvfølgelig Aalborg Symfoniorkester. Den nordjyske og anerkendte stjernekok Mikael Kopp Christensen er restaurantens restauratør. koncertsal og øvelokaler for Aalborg Symfoniorkester og Det Jyske Musikkonservatorium foruden undervisningslokaler for sidstnævnte og Aalborg Universitets uddannelser i musikvidenskab og musikterapi.

Denne forening blev stiftet for at fremme etableringen af et hus i Aalborg med udgangspunkt i det stedlige musiklivs behov. Restaurantens retter er baseret på lokale råvarer. Historien bag Spar Nord. Historien bag Spar Nord. Undervejs opstod der uenighed mellem bygherren, en lokal fond med private og offentlige investorer og arkitekterne, hvilket forsinkede projektets gennemførelse. Restauranten fordeler sig på to etager i den halvrunde bygning, som løber ud af huset mod Limfjorden ved hovedindgangen. Små lån.

Fyrkatspillet - Forside

Kommentarer