Finansiering af hestekøb

har han henvendt sig til alle mulige pengestærke kontakter, om at købe hesten eller andele i denne, så han selv kunne ride videre på Cooley Rokes Drift, men det har ikke givet det ønskede resultat. Nu kan Jonty Evans med sindsro se frem til sin næste konkurrence, uden at han skal være bange for at hesten pludselig er på andre hænder. I et interview til det britiske magasin Horse & Hound udtaler han "Jeg havde henvendt mig til en række personer, i forsøget på at få dem til at købe ham, eller dele af ham. ansøgning vil ikke kun blive afvist, men vil også påvirke din kreditvurdering negativt, hvilket kan resultere i at fremtidige ansøgninger ikke godkendes. Mediekækning af kampagnen og Jonty's kamp Magasinet Horse & Hound bragte for ca. Hvad betyder det for mit lån, at renten er variabel?. En af årsagerne til kampagnens store succes var sikkert ideen med 'Folkets hest'. Jontly have allerede skaffet en del finansiering i forsøget på at erhverve hesten, men havde så som sidste desparate forsøg oprettet en crowd funding website i bestræbelserne på at skaffe resten af midlerne til køb af hesten. Hun har derfor seriøst overvejet at sælge hesten, og da Jonty var desperat for at få lov til fortsat at ride hesten, måtte alle muligheder undersøges og alle sten vendes. Fremtiden er sikret, men ikke EM "Jeg har ingen ord for det. Dette [crowd funding] var mit absolut sidste forsøg, og jeg troede rent faktisk ikke helt på ideen. Det viste sig rent faktisk at blive en usædvanligt vellykket crowd funding kampagne. Opmærksomheden fra medierne side, har helt sikkert hjulpet kampagnen. Uanset hvad din drømmehest koster, er det altså afgørende at du ikke låner mere end hvad du har brug for og ikke mindst hvad du har råd til. Herefter aftog hastigheden på donationer selvfølgelig lidt, men så kom der to store individuelle donationer, og pludselig havde vi krydset grænsen for, hvad vi skulle prøve at rejse med Crowd Funding. De vil i stedet foreberede sig til andre kommende konkurrencer.

Derefter gik det lidt langsommere, men der rullede fortsat penge ind. Jointy der har kæmpet desperat for at kunne beholde hesten i ridning, men som ikke har haft råd til at købe hesten selv, har haft alle muligheder i spil for at forsøge en finde en løsning. Jeg er så taknemmelig overfor alle der har doneret penge" udtaler Jonty til Horse & Hound og i et interview til Radio Glouchestershire, efter at nyheden om at crowd funding målet var nået blev bragt i medierne. Er din drømmehest i den dyrere ende, kan det eventuelt være en idé at betale halvdelen af beløbet kontant og afdrage resten af beløbet til sælger, hvis dette er muligt. En lykkelig irsk OL rytter, Jonty Evans sikrer sig sin OL military hest ved hjælp af crowd funding. Evans stod til at miste sin OL hest fra Rio, efter adskillige attraktive tilbud om køb af hesten Cooley Rokes Drift til hesten ejer. Hvor stort er et SMS-lån?. Crowd Funding - en desparat kamp om finansiering af hestekøb Crowd Funding var han sidste desperate forsøg på at rejse penge, og Jonty troede faktisk ikke rigtigt selv på ideen, efter de mange andre forsøg på at skaffe finansering han havde prøvet forgæves. august, da han skulle deltage i Military konkurrencen i Strzegom i Polen, som en del af det irske team, og der var behov for at få ejerforholdende afklaret inden da.. Finansiering af hestekøb. Da først kampagnen blev skudt igang gik det stærkt.

Nyheder | Advodan

. Konceptet blev fanget af både hestepresse og alle de gængse medier, og jonty fik pressedækning på BBC og så langt væk som USA

Kommentarer