Din personlige situation spiller en rolle

Hvad betyder kreditaftalen?. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. EU Persondataforordningens art. Et afdrag - Hvad betyder afdrag? - Få definitionen hos Fairlån. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til [email protected] måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Din personlige situation spiller en rolle. Vi kan anvende eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting, samt til din bedømmelse af vores virksomhed og produkter. Disse virksomheder vil være databehandlere og under vores instruks og vil behandle data, som vi er dataansvarlig for.

DIN PERSONLIGE PLAN -

. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Vi vil indgå skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Sådan kan du med succes arbejde fra hjemmet. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.Retten til berigtigelseDu har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os.

Omkring Modus Finans. Din personlige situation spiller en rolle. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af en aftale med os, og vil være underlagt fortrolighed om disse.

Dansk Blindesamfunds konsulenter støtter, …

. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab.

Kommentarer