Din ansøgning godkendes med det samme, og pengene kan udbetales i dag.

På denne måde har du altid overblik over igangværende og afsluttede sager og du kan følge op på alle dine sager om løntilskud, praktikforløb eller voksenlærlingeforløb i VITAS. Denne kommune skal også godkende din ansøgning. post eller mail, hvilket kan være besværligt og uoverskueligt i en travl hverdag med en fyldt indbakke. Din ansøgning godkendes med det samme, og pengene kan udbetales i dag. Bliver du godkendt, sender Boligvisitationsudvalget din ansøgning videre til den kommune, du ønsker at flytte til. Det er nu blevet nemmere at anmode om at få oprettet en løntilskudsstilling, et praktikforløb eller tilskud til et voksenlærlingeforløb i din virksomhed.

Ansøgning og lodtrækning |

. Bedre dialog mellem virksomhed og jobcenter I dag foregår udvekslingen af eksisterende blanketter pr. Når du har søgt om en plejebolig, vil en visitator besøge dig og indhente relevante oplysninger fra dig, dine pårørende og andet personale, som kender dig. Du er altid velkommen til at besøge plejecentrene og bofællesskaberne efter forudgående aftale med lederen af plejecentret. Derudover har kommunen overenskomst med to plejecentre: Lions Park Søllerød og Lions Park Birkerød. Ønsker du at finde et plejecenter eller bofællesskab i nærheden af din bolig, kan du indtaste din adresse og husnummer i søgefeltet. I VITAS kan du altid se, om der er beskeder eller notifikationer angående din ansøgning, du skal tage stilling til. Ansøgningen udfyldes rigtigt første gang VITAS advarer dig undervejs i ansøgningsprocessen, hvis du mangler at angive vigtige oplysninger og du får først mulighed for at sende ansøgningen afsted, når alle felter er udfyldt korrekt. Rudersdal Kommune har otte plejecentre fordelt i kommunen og to bofællesskaber for borgere med en demenssygdom.  Der er tale om lejeboliger, der er administreret af et almennyttigt boligselskab. Fordele ved hurtige lån. Du bliver også advaret, hvis de oplysninger du angiver, giver belæg for en afvisning af jobcentret. VITAS samler alle dine ansøgninger, bevillinger, forlængelser og ophør ét sted.

Både jobcentret og din virksomhed sparer dermed tid og ressourcer på ansøgninger, der ikke er udfyldt korrekt første gang. Brugervenligt og fleksibelt ansøgningsflow Når du starter en ny ansøgning i VITAS, bliver du hjulpet igennem hele processen. VITAS understøtter flere måder hvorpå man kan få medarbejderrepræsentantens underskift tilknyttet ansøgningen. Du kan også læse om de enkelte plejeboliger i pjecen "Plejeboliger i Rudersdal Kommune". På kortet kan du se, hvor de enkelte plejecentre og bofællesskaber ligger i kommunen og finde mere information på deres hjemmesider. Du kan på denne side fremsøge de enkelte boliger og deres hjemmesider, hvor du kan læse mere om stedet. Ønsker du en plejebolig i en anden kommune, skal du først godkendes i Rudersdal Kommune. De oplysninger om din virksomhed, der kan trækkes fra eksterne registre udfyldes i forvejen. Når du har udfyldt din ansøgning skal den godkendes af en medarbejderrepræsentant i din virksomhed inden den sendes til jobcentret. Overblik over egne sager Når du sender en ansøgning af sted, fortæller VITAS dig om din ansøgning imødekommer alle de objektive krav løntilskudsordningen, aftalen om praktikforløb eller voksenlærlingeordningen stiller til din virksomhed og til en evt. Hver gang der sker noget nyt i din sag, vil du også få besked på mail om hvad du skal gøre. Du vil i ansøgningen altid blive oplyst, hvilket jobcenter du skal henvende dig til for hjælp. På garantiventelisten vil du normalt være garanteret en bolig på et af kommunens plejecentre inden for otte uger. Sådan søger du Du skal udfylde et digitalt ansøgningsskema: Søg plejebolig og bofællesskab​ Har du problemer med det digitale, kan du ringe til Social og Sundhed på tlf.

. Det samme sker, hvis oplysningerne kræver nærmere redegørelse eller skøn af en jobcentermedarbejder, inden der kan træffes en endelig afgørelse. Din ansøgning godkendes med det samme, og pengene kan udbetales i dag. Har du et specifikt ønske om at bo på et bestemt plejecenter, er der længere ventetid

Kommentarer