Den Jyske Sparekasses værdigrundlag

Samtidigt vil sparekassens kapitaloverdækning øges med ca. – Samtidig oplever vi en pæn kundetilgang, og de nye kunder tilfører sparekassen et tilfredsstillende forretningsomfang. kr., så er vi absolut tilfredse med resultatet. Lær om alle fordelene ved at samle lån. Få styr på alle dine gældsposter på en gang og se hvordan du kan samle dine lån allerede i dag... Den Jyske Sparekasses værdigrundlag. Såfremt betingelserne for aftalen falder plads vil det indebære, at det udmeldte niveau for resultatet før skat opjusteres til ca. I juni blev sparekassen omdannet til aktieselskab og fik samtidig tilført ny kapital fra professionelle investorer.

Den Jyske Sparekasse | Bankerne

. Læs mere om de lave renter og gode muligheder lige her.. I november fulgte børsnoteringen, og sparekassen trådte dermed ind i en ny verden med de krav, der stilles til børsnotererede virksomheder. Den Jyske Sparekasses værdigrundlag. Ekspres Bank – Se anmeldelser her hjælper dig. marts offentliggjorde Den Jyske Sparekasse sit første årsregnskab efter børsnoteringen sidste år.

Tilsyn angriber Den Jyske Sparekasses …

. I en verden, der forandrer sig hurtigere end nogensinde, oplever vi, at mange kunder i stigende omfang har behov for en personlig relation til deres pengeinstitut – især når livets store økonomiske beslutninger skal træffes

Kommentarer