Anmeldelse af GoKredit

Super søde kunderådgivere, der lytter til kundens behov. Venlig hilsenMalene Altid god behandling. Jeg skal hilse og sige at hun blev rigtigt glad. Forståelig og kvalificeret rådgivning. Tak for de flotte ord.Venlig hilsenThomas Dejlig ligefrem modtagelse Dejlig ligefrem modtagelse, ingen smalle steder med instruktion! Tak! Besvarelse fra Nykredit Hej BirgitteTak for den flotte feedback, det sætter vi virkelig stor pris på. Servicen er god og professionel. Besvarelse fra Nykredit Hej Tina MereteDet lyder som om I har haft en rigtig ærgerlig oplevelse, hvilket absolut ikke er meningen. Venlig hilsenMalene God oplevelse med Nykredit. Anmeldelse af GoKredit. Mit møde med min kunderådgiver Trine Norup var både behageligt og professionel, tak for det. Og ikke mindst, at I forlod mødet med ro i sindet og følte jer godt behandlet. Hun har glimt i øjet og humoristisk sans samtidig med at hun er yderst kompetent. Nu kender jeg ikke til jeres sag og snakken I har haft med jeres rådgiver. Kreditomkostninger – Hvad koster det at låne?.

Lån 5000 kr hurtigt på nettet – udbetaling sker indenfor kort tid!.

GoKredit >> Få en kassekredit på kr. >> …

. Besvarelse fra Nykredit Fin bank. God information om finansierings-muligheder. Dejligt at høre, at I havde et godt møde, med velforberedte og kompetente rådgivere. Besvarelse fra Nykredit Hej VibekeI skal have en virkelig stor tak for de super flotte ord, som jeg har tilladt mig at sende videre til jeres rådgiver. Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi virkelig stor pris på.Venlig hilsen Thomas Vores største respekt for en super god seniorrådgiver. Besvarelse fra Nykredit Hej HenrikSikken en dejlig historie du her fortæller.

Anmeldelser af Trustpilot | Læs kundernes …

. Og tak for de flotte ord, som jeg fluks har videregivet til Trine.. Besvarelse fra Nykredit Hej NathalieTak for at du har taget dig tid til, at give os de flotte ord med på vejen. Besvarelse fra Nykredit Hej BenteMange tak, fordi I tog jer tid til at anmelde os. omlægning af lån.RD kunne på ingen måde matche tilbud fra Nykredit. skildre sig ikke meget ud fra de andre Besvarelse fra Nykredit Hej KjeldTak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Hvor er det dejligt at læse, at det har været en god og lærerig samtale, du har haft med Brian. Du må have en rigtig god dag. Meget nærværende og faglig vejledning. Anmeldelse af GoKredit. Det er virkelig dejligt at høre om.Venlig hilsenThomas Forståelig og kvalificeret rådgivning. På trods af dobbeltbookning af… På trods af dobbeltbookning af sagsbehandleren, var der en anden til at tage over. Besvarelse fra Nykredit Hej MogensMange tak for din anmeldelse.Venlig hilsenMalene Samtale med Brian Andersen Det varen god og lærerig samtale med Brian Andersen Besvarelse fra Nykredit Hej AkselTak for din anmeldelse. Dejligt at der aldrig er slinger i valsen og skulle der være det, så er jeg sikker på, at vi også kan tage den dans sammen. Hun gav os en rigtig god vejledning. Besvarelse fra Nykredit Hej Flemming, mange tak for at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse med på vejen. Der er aldrig nogen slinger i valsen, når man spørger om et eller andet får man hurtigt et svar

Kommentarer