SU’en er ikke vokset siden 2001

Dette har stor indvirkning på studerendes private økonomi. Hvis udviklingen forsætter, kan vi ende med amerikanske tilstande, hvor studerende kommer ud med en tårnhøj gæld, som de kan bruge årtier på at betale tilbage, når de er færdige med uddannelsen,fortæller Andreas Linde, adm. Der er endda udsigt til, at SU’en måske bliver sat ned, hvilket kommer til at gå udover nuværende og kommende studerende. Modsat SU’ens stillestand, har huslejeprisen oplevet store stigeninger, viser nye tal fra Boligportal.dk. Hvad er quick lån, og hvor er de billigst?. Ved at benytte vores tjeneste, kan du som forbrugere sammenligne lån på tværs af parametre som renter, anmeldelser og udbetalingshastighed. SU’en er ikke vokset siden 2001.

Hvis denne negative udviklingen forsætter, kan det resultere i amerikanske tilstande, hvor studerende ender med tårnhøj gæld, der tager flere årtier at komme ud af efter endt uddannelse,siger Andreas Linde, adm. Lån 2.500 kr.. Støtten giver studerende mulighed for at tage en uddannelse uden at skulle gældsætte sig for meget. Huslejen har derimod haft et noget andet forløb, viser nye tal fra Boligportal.dk.

Elitens børn boltrer sig i gratis uddannelse og SU.

. Lån penge uden krav. Huslejepriserne har oplevet markante stigninger de seneste år, og SU’en har ikke fulgt trop.

SUF støtter de studerendes SU-kamp | Arbejderen

.

Norske AU-studerende tænker ikke over SU-lån: Det er.

. Vi er halvtejet af North Media A/S, der er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic. Men SU-satsen halter stadig efter. Private aktører indenfor finansverdenen har også lagt mærke til denne negative udvikling. De studerende kan føle sig presset til at optage lån for at få råd til basale nødvendigheder som mad og tøj. Selene Finans – Lån 75.000 kr. med NemID i dag. Især i Danmarks største byer, er huslejen steget markant. I Aarhus skal der bygges flere nye ungdomsboliger og i det hele taget sikres billige almene boliger som kan betales med normale lønninger. Dette økonomiske pres er en medvirkende faktor, til at flere studerende er nødt til at optage lån, og det finder eksperter bekymrende. SU’en tilbydes som en økonomisk støtte til studerende i Danmark, så personer under uddannelse undgår at gældsætte sig for meget. SU’en er ikke vokset siden 2001. Hvis udsigten til at være mere presset som studerende slår mere rod, vil unge med en vis type af social baggrund formentlig i stigende grad undgå studier med større risici. Men selvom SU’en kan være en hjælp for mange, er det ikke nok til at betale alle de udgifter, der blot stiger og stiger. Fair-laan.dk er en online sammenligningsportal for lån. Det har skabt et økonomiske pres på studerende, der nu er blevet nødsaget til optage lån, og det er bekymrende, mener eksperter.

Halveret SU for hjemmeboende - Skrevet af CMREITZEL

. Det store pres på de studerende har private aktører også lagt mærke til. Vi hjælper hver måned flere tusinde forbrugere med at finde det bedste lån til deres individuelle behov. Det er det, som giver vækst, velfærd og gode livsmuligheder for den enkelte.” Den sociale slagside af udviklingen bakkes op af Martin D. Fair-laan.dk er en online sammenligningsportal af online lån. “Med stigende udgifter til bolig vil der være et øget økonomisk pres på nuværende og fremtidige studerende med en tendens til øget studiegæld. “Det er bekymrende, at huslejepriserne vokser hvert år uden at SU’en følger med denne stigning. direktør for Fair-laan.dk, landets førende online sammenligningsportal af kviklån. Vi er delvist ejet af North Media A/S, børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic. Vi skal sikre, at så mange som muligt kan få en videregående uddannelse. En problematisk udvikling, mener eksperter Dette er en udvikling, som kan få vidtrækkende konsekvenser – specielt for den enkelte. Det har stor betydning for studerendes privatøkonomi. direktør for Fair-laan.dk, Danmarks førende. For at lindre tømmermændene kommer SU’en for mange som en redning. Vi gør det nemt for private at sammenligne renter, anmeldelser og vilkår på online låneudbydere, når de overvejer at optage et forbrugslån. Hver måned hjælper vi flere tusinde forbrugere med at finde det bedste lån. Bente Sorgenfrey, formand for FTF, siger: ”Fri og lige adgang til uddannelse er også et økonomisk spørgsmål. Hvis unge fra alle samfundslag skal have mulighed for at få en videregående uddannelse, skal de økonomiske muligheder være til stede – også for dem, som ikke er født med bøger og børneopsparing. Men det bliver sværere og sværere at holde gælden nede med de stigende boligpriser. Det betyder, at de studerende presses ud i at optage gæld for at få råd til basale nødvendigheder. Eksperter finder udviklingen problematisk Dette er en udvikling, som kan få vidtrækkende konsekvenser – specielt for den enkelte. Munk, professor på Center for Mobilitetsforskning, Aalborg Universitet. Især hvad angår huslejepriserne i landets studiebyer, kan SU’en ikke følge med

Kommentarer