Søg andre veje

Efter to år i klubben lokkede udlandet, og i de næste atten år spillede han i klubber som VfL Gummersbach og Tusem Essen i Tyskland, S.C.

Vej - Wikipedia, den frie encyklopædi

. Han er også forretningsmand og opfinder, der har introduceret og forhandlet de såkaldte MBT-sko og senere opfundet træningsudstyret FitLight. Den ældste søn, Nikolaj, er fulgt i sin fars fodspor og spiller håndbold på Århus Håndbolds førstehold. Erik Veje Rasmussen havde en lang karriere som håndboldspiller i en række klubber og lande.

Derudover har han i en årrække været en flittig foredragsholder i mange sammenhænge.

FEMO: fire veje til filmiske frames | 16:9 filmtidsskrift

. Mod slutningen af sin aktive karriere arbejdede han i en periode som advokatfuldmægtig, men endte med at fravælge denne karriere. Her og nu lån. . Søg andre veje. I betrængte stunder med mange skader tog han endog selv håndboldskoene på og gik på banen i enkelte tilfælde for klubben, men i sin sidste sæson fik han helbredsmæssige problemer og var sygemeldt i en periode. Det rigtige prioritetslån. Malaga i Spanien samt i et par schweiziske klubber afbrudt af perioder tilbage i Danmark. Mod slutningen af den lange karriere var han ofte spillende træner, bl.a. Søg andre veje

Kommentarer