Send dit lån i udbud og få bankerne til at kæmpe om at give dig det bedste og billigste banklån

Naturen bliver den store vinder. De seks kommunale plejecentre i kommunen har fået opkvalificeret plejepersonalet i viden om demensområdet fra værdighedsmidlerne. Send dit lån i udbud og få bankerne til at kæmpe om at give dig det bedste og billigste banklån. maj frem mod åbent hus-arrangementerne i september. Odsherred Byråd har godkendt anlægsbevillinger finansieret af kassebeholdningen efter aftale om tilbagekøb af gadebelysning. Kommuneelever kan komme i udlandspraktik Odsherred Kommunes uddannelsesvejledere har godkendt nye praktikpladser inden for det pædagogiske og sociale område i Athen i Grækenland som et ekstra tilbud inden for EU's Erasmus-projekt. Borren er nyt valgsted i Højby Ved EU-parlamentsvalget flytter valgstedet i Vig fra forsamlingshuset til Vig Kultur- og Idrætscenter. maj på Skamlebæksletten, i kalkbruddet ved Klint og i Lestrup ved Egebjerg. Trappe og trampoliner på plænen ved svømmehallen og Aksens Have med kirsebærtræer, bænke og hængekøjer blev taget i brug ved indvielsesfesten som afslutning på byfornyelsesprojektet i Asnæs.

Hensigtserklæring for fælles spildevandsprojekt i Holbæk og Odsherred Kommune blev i dag underskrevet af de to borgmestre. Det vil fremadrettet ikke være muligt at kontakte Ejendomsskatte-teamet om onsdagen, hvor der vil være lukket for personlige og telefoniske henvendelser.Du kan læse om kommunens åbnings og t.

Morsø Kommune

. Læs mere i nyhedsbrevet fra byrådsmødet. Til forsiden Investor Relations Kontakt Presse Karriere Artikler NetBank Online Banking NetBoks Sydbank Favorit Sydbanks Oplevelsesportal Til forsiden Daglig økonomi Lån Opsparing Pension Bolig Fordelsprogram Forening Digitale Løsninger.

Affald og genbrug | Odsherred Kommune

. Entreprenørvirksomheden Aarsleff i samarbejde med det rådgivende ingeniørfirma Envidan skal stå for klimatilpasningsprojektet med et nyt vådområde neden for Getsøvej og nyt liv i bækken i Grønnehav. Beregning på lån fra Lånio. Formand for det nye Erhvervshus Sjælland, borgmester John Brædder, opfordrede erhvervsl.

Kommentarer