Sådan holder du styr på dit forbrug

De vilde fester bliver færre, du får ansvar, rutiner og økonomiske forpligtelser. Men sådan er det med virkeligheden - den går ikke altid som planlagt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Giv dig selv lov og tid til at græde, rase, juble og være bange. FASE: Genopbyg dit liv Vær fleksibelSå er det nu, der skal knokles for drømmen! Klø på - men vær fleksibel. Du bliver kun ved med at være glad, hvis du holder fokus på din egen lykke. Du går gennem en masse - du flytter hjemmefra, studerer, får måske dit første job og har nogle forskellige forhold eller affærer. Og så hjælper det dig til at tage problemerne i opløbet, så du undgår fremtidige kriser. Hav det sjovtVoksenlivet kan virke som hårdt arbejde. Tænk på det på denne måde: Det er nu - mens du stadig er ung - du kan gøre det uden de store forpligtelser og ansvar. Måske levede fantasien om at starte få en ny karriere eller blive eliteformationsfaldskærmsudspringer ikke op til din drøm. Går det virkelig så hurtigt?. Opsøg eventuelt nogle nye mennesker for at få input - folk, der er ældre end dig og har flere erfaringer eller nogle, som har gjort tingene på en anden måde - og bed dem om at dele deres historie og råd. Måske tager det endda længere endnu.

Hvem ringer til mig? Sådan finder du navnet bag.

. Ja tak, jeg vil gerne modtage Womans nyhedsbrev spækket med spændende artikler og markedsføring om Woman via e-mail. Men husk, at du altså ikke behøver gøre dit liv mere kedeligt end højst nødvendigt. Du vil også kunne vinde skønne, eksklusive præmier i lækre konkurrencer. Når du skal finde din nye vej i livet, så pas på med at sammenligne dig med andre. Og gør det, inden du sparker kæresten ud eller skrider fra jobbet - tit og ofte har utilfredsheden dybere rødder end du umiddelbart kan se. Hold stilenDet nytter imidlertid ikke noget bare at læne dig tilbage og sige: Det var så det - nu er jeg lykkelig. FASE: Du kan forandre dit liv Find ud af, hvad du vil haveFor at blive glad igen, er du nødt til at finde ud af, hvad det er, der er galt i dit liv. Både for det, du gør lige nu, og også for alle de andre ting, du har nået i dit liv.

Antiinflammatorisk kost: Sådan skal du spise |

. Men hvis du åbner dig og fortæller om dine følelser, finder du sikkert ud af, at du slet ikke er alene med dem. Husk dine succeserRejsen er hård, og bare det, at du tør tage den, betyder, at du gør det godt. Lav rente og hurtig udbetaling. Sådan holder du styr på dit forbrug. Altså helt grundlæggende galt - ikke bare på overfladen. Gør ting, der gør dig glad. Giv plads til følelsesudsvingDet er hårdt at ændre sit liv - og det kan du lige så godt acceptere. Måske blev dit liv nøjagtig som du drømte om. Del dine mål ind i kortsigtede mål, mål på længere sigt og decideret fremtidsdrømme. Sådan holder du styr på dit forbrug. Og hvis du er nødt til at ændre planer eller tidsrammer for at nå dine mål, er det ikke nødvendigvis en fiasko. Tænk tilbage på, hvornår problemet opstod, og hvad der fik det til at blive værre.

FASE: Du har fået et nyt og bedre liv Måske tager det en måned, måske tager det et år. Og tænk så over, hvordan du konkret skal nå de mål. Og bare det at høre, at andre bavler med det samme som dig, kan gøre en stor forskel på, hvordan du føler.  Anerkend dine følelserDet er vigtigt at anerkende, at det er helt ok, at du har det skidt og går gennem en krise. Og det er helt sikkert ikke let at finde de rette svar og løsninger. Og så holder det dig til ilden, så du ikke falder tilbage i dårlige vaner. Husk at ting tager tid - og visse ting kan man ikke forcere, de kommer, når de kommer. Det hjælper dig med at holde fokus på det, der er vigtigt for dig. Tag et minut hver dag, hvor du påskønner det, du har og der, du er i livet. Fordele hos Nordisk Lån. Ja, der vil være dage, hvor du flyver på din egen succes, men der vil også være dage, hvor du er fuld af angst, nervøsitet eller sorg over det, du gav op for at gå nye veje.

KJ til kcal – Sådan holder du styr på vægten og.

. Husk at have det sjovt, mens du rejser mod dit mål. Livet er ikke en konkurrence. Men undersøgelser viser, at de fleste af os får den på et eller andet tidspunkt. Men uanset hvad lærer du i hvert fald noget af det.

Instruktion - | Vi ses på

. Bedste nye forbrugslaan nu. Når du har fået styr på dine prioriteter og behov, skal du sætte dig nogle mål - ikke kun for at blive gladere på sigt, men også for at føle, at du har kontrol med dit liv. Derfor: Husk at rose dig selv undervejs. Vær sammen med mennesker, der gør dig i godt humør. Det kan være det, der skal til, for at du bliver lykkelig. Du føler dig nemlig ikke længere magtesløs og trist uden grund. Det ser ud som om, at alle andre bare stryger gennem livet og scorer drømmejobs, de skønneste kærester, de lækreste lejligheder, de fedeste oplevelser og masser af succes. Gør det at have det sjovt til en prioritet i dit liv - hver dag. Det gør ondt, men når du reflekterer over det, der sker i dit liv, skaber du også mod og energi til at komme videre. Og lad være med kun at tænke på dit mål - nyd turen derhen. Tænk over, hvad DU gerne vil have, og hvad der vil gøre dig glad

Kommentarer