Sådan fungerer et rentefradrag

Et lille pro-tip: Har du mistet simkort værktøj, så passer en papirclips perfekt. Vi tager et kig på eSIM og fordelene ved det. Sådan fungerer et rentefradrag. I sidste ende kommer bedre mobiltelefoner også os forbrugere til gode.

Autolog | automatisk kørebog til dit kørselsregnskab

. Det betyder nemlig, at der ikke længere skal sendes nyt simkort ud, men skiftet kan i teorien ske på et øjeblik. Foto: Mobilsiden.dk De fysiske simkort er med tiden blevet mindre og mindre. Skal der ikke være plads til et fysisk simkort længere, samt selve skuffen til det, så er der lidt mere plads at arbejde med for producenterne. Det betyder at der ikke længere sidder et fysisk simkort i telefonen.

Udsigt til lockout i 2018? Hvad fanden gør vi?

. Der skal nemlig være plads til større batterier og anden ny teknologi. eSIM er nemlig den nyeste simkort-type, og den fylder betydeligt mindre end sidst. eSIM, som navnet hentyder til, er nemlig et elektronisk simkort. Det vil sige iPhone XR, iPhone XS og iPhone XS Max. Gode råd til hvordan du lægger et budget og får mere luft i økonomien. De er nu nede i en størrelse, hvor man tænker, at nu kan de snart ikke blive mindre. Men jo, det kan de faktisk godt.

Ansøg om et Kreditkort, Debetkort eller Forudbetalt Kort.

. Flere teleselskaber er på vej, men mere om det længere nede i artiklen. For smartphone-producenterne giver eSIM også mening

Kommentarer