Sådan får du råd til at bo i en storby

Sælg nogle af dine ting Langt de fleste af os har en del ting, som vi ikke bruger. På den måde kan du holde øje med, at dit mulige dagsbudget på rejsen stiger dag for dag, eller at du nu kan være væk i længere tid, end du kunne for fx en uge siden. Derfor kan det være en rigtig god idé at undersøge, om du kan finde noget af det udstyr, du skal ud og at have fat i, brugt. Tillykke – du har besluttet dig for at tage på en stor rejse ud i verden. Hvis du har en bil, skal den måske sælges i stedet for at stå stille i flere måneder, mens du er ude at rejse. På den måde sparer du penge op uden rigtigt at mærke det. Motivation Skriv ned, hver gang du har sparet eller opsparet noget. Lav mere mad selv Uanset om det er fordi, du bare er lækkersulten, eller fordi at en pizza helt sikkert kan hjælpe på dine tømmermænd, så lad være med at falde for fristelsen.Junkfood, cappuccinoer og Coca Cola er alt for dyrt. Nogen foretrækker at købe alle flybilletter hjemmefra, så de kan danne sig en plan over hele rejsen på forhånd, mens andre foretrækker at købe flybilletter undervejs, hvilket giver dem mere frihed men også en større usikkerhed i forhold til deres økonomi. Rejsen kommer til at give dig helt fantastiske oplevelser, som du aldrig vil glemme. Sådan får du råd til at bo i en storby. Lav en feriekonto, og beskyt dig selv mod fristelser Hvis du har svært ved at overholde budgetter, så gem dine penge på en ekstra bankkonto og få et hævekort, hvor du ikke kan overtrække på din almindelige lønkonto. Forkæl dig selv Vælg nogle få luksusting, som du ikke sparer væk. Altså, når du får kontanter, så er det en rigtig god idé at lægge alle mønterne og måske også de mindste sedler i en sparegris. Hold op med at ryge Penge brugt til rygning går – så at sige – op i røg.Ryger du, så husk på din rejsedrøm som motivation for at holde op. Sælg din gamle mobil eller dit fjernsyn på Den Blå Avis, http://www.dba.dk/ , eller på http://www.ebay.com/. Kig efter et ekstra job, eller fortæl chefen, at du godt kan arbejde nogle ekstra timer. Kan man afdrage på andre måder, end ved månedlige afdrag?. Tjek priserne på rejseforsikring Der kan være meget store prisforskelle på rejseforsikring ved de forskellige selskaber, og det er meget svært at sammenligne de forskellige dækninger.

Søvnproblemer - Har du problemer med at sove? Få hjælp her

. Derfor er det en god idé i hvert fald engang imellem at springe dem over. Har du selv andre, så tilføj dem i kommentarfeltet under artiklen.Denne artikel er et uddrag fra min e-bog: – bogen koster kr. Gå eller tag cyklen Det er helt gratis at transportere dig afsted på gåben eller at køre rundt på cykel. Find den billigste flybillet At finde de billigste flybilletter til din rejse kan gå hen og blive både tidskrævende og spændende men måske også en udfordring. Det er motiverende at kunne se, hvor godt du klarer dig.Du kan også lave en plan over, hvor længe du skal være ude at rejse, og sæt den i forhold til det, du sparer op. Hold dig fra tøjindkøb Det er altid fristende at have den nyeste mode i garderoben, men det kan også være en dyr fornøjelse.Giv dig selv et rejseløfte om ikke at købe nyt tøj fra den dag, du beslutter dig for at rejse.

Søvnproblemer - Har du problemer med at sove? …

. Lav et budget Lav et stramt budget, der skal gælde i hele perioden, indtil du skal af sted på din rejse. Det er ultrabilligt at rejse i Indien, Nepal og Sydøstasien og dyrt at rejse i Australien, USA og Vesteuropa. Hvad kendetegner et flexlån?.

Sådan får du råd til at rejse mere + 15 håndgribelige sparetips.

. Put mønter og sedler i sparegrisen Selvom det efterhånden godt kan virke lidt oldnordisk med kontanter, så dukker de faktisk stadig op ind imellem. Rejs i de billigste lande Rådet er helt banalt, men der er selvfølgelig forskel på prisniveauet i de forskellige lande rundt omkring i verden.

Arbejd mere Den mest oplagte måde at skaffe penge til din rejse er ved at tjene dem. Del budgettet op i mindre ugebudgetter, og hold budgetterne uge efter uge.

Ryggen | Sådan får du en god holdning | …

. Men først kommer en mindre sjov periode – du skal spare op til rejsen. Du kan for eksempel gøre det til en vane altid at hæve lidt ekstra, når du handler ind, og så spare byttepengene op. Lån eller køb brugt udstyr Når du skal på sin første backpackerrejse, kan det blive dyrt, hvis du skal ud og investere i en masse udstyr

Kommentarer