Optag et lån til plastik kirurgi

”Med OWP håber vi at skabe en revolution ikke bare inden for vores egen branche, men for hele den måde vi generelt tænker plastaffald og genanvendelse i dag. Lån penge med det samme. Men Pack Techs vision havde rygtedes. Det gør mig utrolig glad og stolt,” siger Christian L. Optag et lån til plastik kirurgi. Som global leverandør af plastikemballage til nogle af verdens største skønhedsbrands ønsker Pack Tech at gå forrest for at nedbringe den massive plastikforurening, der truer verdens have og dermed vores natur og sundhed. ”På rejser rundt i verden har jeg set strande, der allerede i dag flyder med plastik. Pludselig viste de rigtige investorer sig, og med dem muligheden for at finde partnere på globalt plan, som kunne hjælpe med at gøre drømmen om at genanvende plastikaffald fra havene til virkelighed. Dog viste processen sig at være meget mere kompliceret og ressourcekrævende end først antaget. Vi oplever en massiv interesse for vores OWP. Der er efterspørgsel på Pack Techs Ocean Waste Plastic, og blandt andet har det verdenskendte hårplejemærke Kevin Murphy valgt at få produceret alle deres produkter med OWP. Det er dejligt, at der er et globalt ønske i branchen om at redde vores verdenshave fra plastforurening, og med OWP kan Pack Tech nu præsentere en måde at gøre det på, som tilmed er miljøvenlig. Låneudbydere af kviklån. Online kassekredit på 30 minutter. Herudover kan affald fra verdenshavene genanvendes, hvilket er med til at sikre at plastikken, som er blevet fjernet fra havet, aldrig ender der igen. Anmeldelse af Den Jyske Sparekasse.

Blog indlæg - Side 17 af 27 -

. Pack Techs Ocean Waste Plastic har ligeså høj kvalitet som nyproduceret plast og lever op til alle relevante certificeringer.

. Den danske emballagevirksomhed Pack Tech A/S omlægger nu store dele af produktionen af plastikemballage til OWP – Ocean Waste Plastic: Plastik, der er indsamlet fra verdenshavene

Kommentarer