Omkring Uno Finans

I stueetagen blev der indrettet en lobby, et fitnesslokale til spillerne og en fanshop.Den nye tribunekrans gjorde hjørnerne af stadion delvis lukkede, og mellem de nedre og øvre tribuner indrettedes toiletter og salgsboder.. Ombygningen blev betalt at klubbens fans, gennem Brøndby Suppport og andre uofficelle fangrupper, og gennem en såkaldt "fanpulje" der opstod som følge af salg af blandt andet sæsonkort og merchandise. Med kun én klub ville man kunne opnå en mere rationel udnyttelse af et kommende Brøndby Stadion. Ud over det nye øvre tribuneafsnit blev den gamle hovedtribune udvidet med en overbygning. Uden om opvisningsbanen var der en løbebane, og bag det ene mål var etableret forskellige atletikfaciliteter. Det er klart, og det har været et problem for vores brand, image og spillestil.

Nyheder, sport og underholdning – Ekstra Bladet

. Brøndby Stadion har fem gange været hjemmebane for det danske landshold. Omkring Uno Finans. Lån 50000. Foruden den forbedrede bane blev der sat nye projektører op på taget af de to langsidetribuner, så lysanlægget levede op til de internationale krav. Jo tættere man kom på færdiggørelsen af Brøndby Stadion, desto større blev opbakningen til en stor forening. Da dette ville medføre, at løbebanen måtte sløjfes, og at atletikklubben skulle kompenseres med en ny atletikbane andetsteds, valgte kommunen at afvise Brøndby IF's ansøgning om at udvide stadion yderligere. Idéen om at anlægge et centralt kommunalt idrætsanlæg blev fremlagt af daværende borgmester J. Omkring Uno Finans. den tidligere tribunesponsor Steff-Houlberg.

YouSee - Wikipedia, den frie encyklopædi

. Bestyrelsen i Brøndby IF var imidlertid kun interesseret i at købe jordarealerne bag målene. Listen nedenfor viser alle A-landskampe, samt et udvalg af andre landskampe spillet på Brøndby Stadion, herunder venskabskampe og uofficielle landskampe. I starten sad de fleste ned på tribunen, men flere af de unge opfordrede resten af fansene på tribunen til at rejse sig op, da de mente, at det var nemmere at synge stående, hvilket udviklede sig til at mantraet "syng eller skrid". Brøndby Stadion var på daværende tidspunkt ikke gearet til at afvikle en kamp på så højt et niveau, men blandt andet ved at opstille midlertidige endetribuner lykkedes det klubben at få dispensation fra UEFA til at afvikle kampen. For det andet ventede man med at montere sæder på den udvidede del af den gamle hovedtribune og den nordlige endetribunes nedre afsnit. Samme år blev hovedtribunen, efter udenlandsk forbillede, udbygget med en sponsorlounge med panoramavinduer ud mod banen. Antal tilskuere gennemsnitligt pr. I umiddelbar nærhed af Brøndby Stadion ligger følgende S-togsstationer: Fra Glostrup Station og Brøndby Strand Station kører der særbusser på kampdage. Ved samme lejlighed blev der lagt varmerør og et nyt, specialiseret vandingsanlæg under det nye græstæppe. En del større og mindre tilføjelser og forbedringer af publikumsfaciliteterne blev derfor udskudt og sidenhen løbende udført. med rullegræs fra Holland, der skulle udgøre en midlertidig plæne, inden en større renovering gennemførtes i oktober. Selvfølgelig har det været det. På trods af adskillige udvidelser og forbedringer igennem årene ville Brøndby Stadion stadig ikke opnå en acceptabel kapacitet til internationale kampe, og klubben var derfor nødsaget til at leje sig ind i Parken på Østerbro til store kampe i UEFA-regi.

Flexlån – Vil Du Vide Mere Omkring Flexlån? - Online Lån

. To nye storskærme opsattes også i denne periode. Dermed var vejen banet for at omdanne Brøndby Stadion til et rigtigt fodboldstadion.

Den fedeste bil fra det år, du blev født -

. Under tribunen var der indrettet fire omklædningsrum, en kiosk, et kontor, toiletter, et depotrum samt klublokale til Brøndby Atletikklub. Ifølge Per Rud ville han dog ikke rette skytset mod kommunen og forklarede, at der var forskel på at drive en bane som en breddefodboldklub eller som en elitefodboldklub. Kviklån – penge i en fart! Få svar på 2 minutter. Derudover forbedredes tilskuerforholdene med seks nye multiboder og tre nye trappenedgange inde under den nedre langsidetribune. Dette var ingen tilfredsstillende løsning for hverken klub, fans eller sponsorere. Dette fik klubben til at se sig om efter andre byer, hvor den kunne afvikle sine store internationale kampe, hvilket fik kommunen til at tilbyde at sælge stadion til fodboldklubben og dermed få penge til at opføre et atletikstadion. Udebaneholdenes tilhængere placeres i et afsnit på denne tribune, som regel i den østlige ende, og er adskilt fra de øvrige tilskuere. Fortalerne så åbenlyse fordele ved en sammenlægning, der ville betyde, at ledere og sportsudøvere fik bedre fysiske rammer at dyrke idræt under, og endelig ville det gavne såvel bredden som toppen, at kræfterne blev samlet i én klub. I baggrunden ses en anden fan-del af stadion, "Svinget". Et samarbejde mellem Mogens Krogh og Brøndby Support gjorde at denne hilsen fik sit fodfæste i Brøndby IF. Den skiftede til sit nuværende navn i forbindelse med Brøndby IF's sponsoraftale med Carlsberg. Oprindelig var tribunen uden tag og fungerede som ståtribune. Listen nedenfor viser et udvalg af mindeværdige kampe spillet på Brøndby Stadion. Fra Brøndbyøster Station kører der bybusser. I takt med at Brøndby IF rykkede op gennem rækkerne, opstod der behov for et mere tidssvarende stadion.

Brøndby Strand afviste forslaget med det samme, mens der i Brøndbyvester skulle en afstemning til. Stadionet er blandt Brøndby IF's tilhængere kendt som Vilfort Park opkaldt efter den tidligere fodboldspiller Kim Vilfort. Denne endte med et klart flertal imod.Der skulle dog ikke gå mange år, før det igen kom på dagsordenen at sammenlægge Brøndbyøster og Brøndbyvester idrætsforeninger. Andet skridt var at forbedre drænet fra banen, så vandet kan komme væk, og det tredje skridt var at lægge banen helt om

Kommentarer