Omkring Alfa Lån

Mit gæt er, at isen i maven hos en del investorer kan smelte, hvis bruddet fastholdes - og der kan blive langt ned, hvis aktien bekræfter et skifte til nedtrend. The Trend Is Your Friend siges ofte. Men prisfastsættelser er for tiden ude af trit med virkeligheden. Jeg skal ikke købe nu og her. Jeg er derfor glad for, at jeg ikke hoppede ombord. lidt tosset strategi at indkøbe på det grundlag alene . Lykkes det, så er det nok Ok at have aktien i depotet. og som reagerer på "små" ting. Hvis trenden vender, så ser det altså skidt ud efter min mening. Held og lykke til jer der holder ud - men jeg syntes man gør grin med sine egne aktionærer med denne udbytte politik.Besvar indlæg Som det fremgik af TV-indslaget havde jeg travlt med at rose selskabet. og det er en meget volatil "fætter" . Jeg vil holde et særdeles vågent øje med aktien i de kommende dage/uger. AMBU følger også det generelle marked. Det har jeg stor respekt for.

Borger - Tårnby

. Jeg må blot vente og se til fra sidelinjen. Og for nærværende kunne jeg ikke i min vildeste fantasi overveje køb af aktien. Jeg/vi kan ikke vide, om bruddet viser sig at være falsk, men oplægget er markant presset. oktober, hvor der nok er forventninger til en del nyt - og gerne positivt. Det kræver en stålsat tro på fremtiden for dette selskab, som er ganske fantastisk med gode produkter, en god strategi m.m. Omkring Alfa Lån. Men det sagt så er det for mig fortsat et faktum, at aktien er for dyr. Hvad er et privat lån?. Anmeldelse af Kronelån. Besvar indlæg Har lige siddet og kigget på det tekniske oplæg, og det er for alvor kommet under pres. Undervejs har vi haft to brud, der dog blev meget kortvarige. Jeg har kun set uddrag af artiklen og tænkte umiddelbart, at det var spin fra Olympus, da de ikke er klar til éngangs-materiale endnu. Den aktuelle prisfastsættelse giver ikke plads til den mindste skuffelse fra selskabets side. Nordcredit - Lån 15.000 kr. - Svar med det samme.. Besvar indlæg Selvom jeg ikke kender dig face-to-face, så ved jeg via dine indlæg på debatten, at du har stor viden om medicinalaktier. De bedste feriedestinationer for babyfamilier.

Omkring Alfa Lån. viser hurtige skift i køb/salg signaler og det er lidt bøvlet at analyse på en sådan.Det lange perspektiv i mine tegninger viser dog en nedtrend og dog med sekundær optrend det sidste halve år.  vi er p.t. Ingen kender fremtiden, og der er indregnet rigtig meget positivt om fremtiden i denne udmærkede aktie. Jeg skal ikke ind i denne.  Men held og lykke med din beholdning i aktien. Jeg har altid stor respekt for dine velovervejede indlæg på debatten. ALT skal forløbe efter ledelsens planer.

SEO optimering 2019 ? Den bedste SEO guide m. 45 SEO tips

Kommentarer