Kontakt os

Om linkguiderne Ni.dk er et manuelt indekseret linkkatalog, der leverer den bedste indgang til internettet. Klik på knappen "Brug aktuel side". Når du søger information om et givent emne, præsenterer Ni.dk de bedste hjemmesider på en nem og overskuelig måde. Kontakt os via nedenstående formular. Kontakt os via nedenstående formular for at høre mere. Få Ni.dk som startside Ønsker du ni.dk som startside skal du gøre følgende: Indtast http://www.ni.dk i URL - feltet. moms uden en supportaftale. I feltet "Hjemmeside" skal der nu stå http://www.ni.dk/.

KONTAKT OS - Bandagist Jan Nielsen A/S

.

Wavin Tegra 1000 brønd - vejledning & installation

.

Euro Truck Simulator 2 - Detta är en trailer jag ogilla att köra med

. Herefter kan du navigere dig ind på en hvilken som helst hjemmeside fra adressefeltet. Blot få måneder senere havde trafikmængden på Ni.dk oversteget trafikken på inv.dk, og i forlængelse af denne succes fulgte lanceringen af yderligere syv guider de følgende måneder. For at sikre den høje kvalitet af indholdet, er alle hjemmesiderne specielt udvalgt af redaktionen. Krak Linkguider består i dag af ni forskellige guider - dem får du adgang til via NI.dk: Bil-guide, Bolig-guide, Invest-guide, IT-guide, Job-guide, Livsstilsguide, Nyheds-Index, Rejse-guide, Shopping-guide. Her skriver du adressen http://www.ni.dk ind i linjen ud for ”startside”. Vi har sammensat tre forskellige supportpakker. Afslut med at klikke på det røde "X" i øverste højre hjørne. • Bruger du browseren skal du gøre følgende: Klik på striberne i øverste højre hjørne. Dette blev det første spæde skud på stammen til Krak Linkguide. Næste gang du åbner browseren, skulle du gerne have Ni.dk som startside. at den pågældende virksomhed betaler os for at være tilstede på sitet. Det er dog altid relevansen, der kommer i første række, og vi optager således ikke links, som vores redaktør ikke mener bringer værdi for vores brugere. Modsat andre søgemaskiner betyder det, at det indhold du i forbindelse med dine søgninger bliver præsenteret for i de forskellige kategorier, er renset for links til sider, der enten er stødende eller irrelevant for dig. • Bruger du browseren skal du gøre følgende: Klik på Hjul i øverste højre hjørne.

Prezentacja urządzenia jednotarczowego TMB TP43 ORBITAL |

. • Bruger du browseren Internet Explorer skal du gøre følgende: Vælg Funktioner > Internetindstillinger > Vælg fanen Generelt. Ni.dk er, ligesom Krak, ejet af Eniro Danmark. Indtægten fra links og bannere er afgørende for, at vi kan fortsætte driften af Ni.dk. Det er redaktionen, der beslutter om et link skal optages, i hvilken kategori og på hvilke sider et link skal optages. Lån 18 år. Please turn on JavaScript and try again. I feltet ”tilføj ny side” skriver du http://www.ni.dk/. Afslut med at klikke på ”OK”. Afslut med at klikke på "OK". Vælg Indstillinger > vælg fanen Generelt. Kontakt os. Læs mere om cookies her Partnerskaber En del af de links, vi viser på Ni.dk, er affiliate eller partnerlinks, dvs. Vælg: indstillinger > ved opstart > her skal du klikke på ”åbn en bestemt side eller en række sider” og klikke på ”angiv sider”. Sådan finder du den billigste indkvartering på ferien. Linkguiden er en indgang til den danske del af Internettet og er i dag en integreret del af Krak. • Bruger du browseren skal du gøre følgende: Vælg Funktioner > indstillinger > vælg fanen ”generelt”

Kommentarer