iPhone-brugere har dyre vaner: Låner penge i vildskab

I over et år har publikum nu måttet vente på en afløser for den lille aldrende iPhone SE.. Anmeldelse af Leasy Kontantlån.

Lidt buttet, men meget handy. En stor SE ville jo smadre hele ideen med at have en mobil til pigehænder.

Vi bruger ikke vores smartphones smart nok |

. iPhone-brugere har dyre vaner: Låner penge i vildskab. Den sidste historie tror jeg dog ikke på. Diskussionen på nettet kører i øjeblikket på, hvorvidt en ny iPhone SE skal arve et hak i skærmen fra sin succesrige storebror X. Ubalance i husleje og SU. Sådan bliver det ikke i år. den klart mest solgte iPhone nogensinde – og den er stadig populær hos de mange, som ikke vil have en stor klods liggende i lommen eller i dametasken.

Flere valgmuligheder med iPhone - Ekstra Bladet

. Nu er mobilen det foretrukne låneværktøj. Informationen kommer fra den japanske blog Macotakara, der ligesom tilsvarende kinesiske blogs ofte er de mest velinformerede. Anna Finans - Lån 75.000 kr. Lån som 18-årig..

iPhones til iFiskere -

. Mens Apple rullede den ene store nyhed – også fysisk – efter den anden ud på markedet. Sådan kender vi alle iPhone SE. Normalt plejer Apple at lancere nye SE modeller om foråret, mens de større og dyrere præsenteres i september.

iPhone slår ikke Huawei i billeder | Gadgets, trends og livsstil

. Lige så længe har rygterne om en ny iPhone SE også verseret. mange europæiske og amerikanske Apple og Android ”eksperter”.

Kommentarer