Hvor meget tid skal jeg bruge på at lede?

I starten besøgte vi hinanden i weekender men det udviklede sig, senere flyttede vi sammen og nu er vi så blevet gift. Nu kigger jeg ind en gang i mellem, men meget af min tid foregår uden for nettet.Kvinde fra Østjylland Jeg føler mig ikke udenfor.Jeg syntes at sindnet.dk er et vigtigt redskab i min hverdag, fordi jeg ikke føler mig udenfor. De reddede i bogstaveligt forstand mit liv og det er jeg evigt taknemmelig for. Jeg har virkelig lært/oplevet, at jeg ikke er alene i verden, den eneste der har det som mig. På væresteder ude i byen lærer jeg aldrig folk at kende privat, det er ironisk nok et mere et anonymt tilbud udenfor nettet end jeg føler det er på nettet.

| Sindslidendes Netværk

. Hurtig lån | Udbetaling i dag - Ansøg online på kun 2 minutter. På et tidspunkt gjorde jeg det klart, at jeg ville tage mit liv og når jeg tænker tilbage, var det nok et råb om hjælp og hjælp fik jeg.

AnonymSiden er allerede super god. Dog er der heldigvis sagt fra overfor ballademagere. Vi står samlet, selv hvis vi bor i hver sin ende af landet. Det giver meget glæde at være her - i et godt og trygt fællesskab. Almindelige chatsites er overfladiske og kolde, i sær når man melder klart ud, på sindnet.dk er der ligefrem en menu, hvor man kan fortælle hvad man kan klare og hvad der er problemet. Der er altid blevet taget godt imod mig, og jeg har fået et værdifuldt indblik i en verden, nogle har svære ved at forstå. Jeg har rykket mig meget fra at være super ”syg” til at have det langt bedre. Jeg ser sindnet.dk som et moderne værested, men jeg mener at man på chatten mødes på et mere personligt plan, altså at man kommer ind under overfladen på folk. Jeg ville nok ikke have levet nu, hvis det ikke var for Sindnet og de dejlige brugere, der er her og deres hjælp/støtte.AnonymVille begå selvmord, Sindnet reddede mig.Jeg havde det for år tilbage rigtig svært og havde ikke lyst til at leve mere. Et tak ville være som en dråbe i en ørken, men jeg er glad for, at jeg har denne oase!AnonymDer er sagt fra overfor ballademagere.Jeg har haft stor glæde af at blive medlem af denne service. For Sindnet havde kontaktet politiet som kom ud og fandt mig liggende på delvist bevidstløs på gulvet.

- Eyelash Extensions

. På almindelige chatsteder er anonymiteten meget vigtig når man er syg, det er ikke alle der forstår. Jeg bruger ikke Sindnet aktivt mere, men fra tid til anden vender jeg tilbage, for at se hvordan det går herinde. Jeg er glad for at have fundet sindnet.dk, fordi jeg ikke længere føler mig udstødt af det samfund jeg lever i. Så dette kan godt anbefales, uanset om man har en psykisk sygdom eller ej. Mand fra AarhusJeg fandt min kæreste på Sindnet.dkMin kæreste og jeg fandt hinanden på Sindnet - nu er vi flyttet sammen. Hvor meget tid skal jeg bruge på at lede. Jeg har fået det rigtig godt mens jeg har været her, jeg føler mig i dag mindre syg og har det generelt godt i dag. Jeg er glad for jeg tog springet selvom jeg var besluttet på ikke at mødes med nogle online. Har oplevet det at jeg reelt fandt hjælp og gode medmennesker, der ikke har travlt med, at vi alle skal være ens, der er plads til os alle sammen, uanset hvordan vi er. Jeg havde egentligt bestemt mig for ikke at mødes med andre og bare chatte, men pludseligt var han der. Her på Sindnet.dk har jeg mødt mig en sød kæreste og jeg er blevet venner med flere som jeg mødes med privat udenfor Internettet. En aften fandt jeg så Sindnet og skrev forsigtigt på brevkassen. Jeg er selv autist og derfor ikke så god til at holde vennerne ved lige, men her på siden har jeg fået nogle rigtigt søde venner, som ikke behøver at besøge mig og det er meget rart, da jeg som autist er meget optaget af mig selv. Allerede fra første dag blev jeg budt pænt velkommen på chatten, mens jeg på andre chatsites har skulle chatte flere måneder før folk hilste på mig. Der er også nogen, der kun er på ganske sjældent, men når de så kommer, så får de det, de har brug for, et sted hvor alle ved, at man kan have det svært. I dag har jeg det godt, har fået opbygget et nyt netværk og min sygdom er under kontrol.

Paris, information om seværdigheder, hvor man skal bo og.

. Vær ansvarlig når du låner penge.. Det er dejligt sindnet er opfundet.Kvinde fra ØstjyllandJeg har fået nogle rigtigt søde venner.Jeg synes at sindnet.dk er en rigtig god side, fordi de folk der er på denne chatside, er nogle rigtig søde mennesker. Det er en dejlig ting, der gør godt for mange. Jeg føler ikke at jeg skal undskylde over for andre at jeg er sindslidende, jeg ved de accepterer mig som den jeg er. Jeg vil forsat være en del af Sindnet, ikke kun for at få hjælp, men også for at kunne hjælpe og støtte andre.Jeg ville ønske, at flere kunne prøve Sindnet og derefter muligvis få det samme ud af det, som jeg har fået og så mange andre. Det var det første sted i min sygdomsperiode, hvor jeg følte jeg blev hørt. Det giver stor tryghed at vide, man ikke er alene og kan snakke med nogen, der kan hjælpe og støtte en.Men jeg bruger det også til at få hverdagens stress og jag væk

Kommentarer