Hvem er vi

Dengang var der ingen advarselslamper tændt om arbejdet ved skrivebordet. Derudover samarbejder Dansk Firmaidrætsforbund med en lang række virksomheder, som rådgives om sundhed og motion med udgangspunkt i de enkelte medarbejderes behov. Vi vil inspirere til og skabe stærkere tradition for kollegamotion – gerne med puls og power – på flere arbejdspladser.Vi skal være omstillingsparate overfor arbejdspladserne, så vi hele tiden griber de muligheder, der opstår. Jeg er vinterbader og vandrer alene eller går tur med min mand eller venner så meget, jeg kan slippe afsted med. Vi vil skrue op for volumen, så der kommer flere aktiviteter, events og mere firmaidræt for de lokale arbejdspladser. Det magiske potentiale Sammenhængen og overlappet mellem de to indsatsområder rummer et særligt magisk potentiale. Vi vil være den opsøgende partner, hvor vi jagter den gode dialog med de engagerede ildsjæle og beslutningstagerne på  arbejdspladserne. Vi vil identificere – og skabe relation til – de lokale partnere, der gennem nye netværk og samspilsflader kan styrke firmaidrætsforeningerne lokalt. Flere kender ham, fordi han var forskeren bag den engelske dokumentar ”Sandheden om Motion”, som er blevet vist på DR i flere omgange over de senere år. Efter konferencen i London vidste jeg bare, at jeg skulle hjem til Danmark og finde en vej til at få det vigtige budskab om at sidde stille ud til flest mulige. Det potentiale skal vi få til at vokse og vækste, for det er her, magien opstår med nye aktiviteter og nye relationer mellem firmaidrætsforeningerne,lokale arbejdspladser samt andre lokale aktører og ildsjæle. For dig i finansielle problemer. De helt enkle ting og den sunde fornuft er blevet en fast del af undervisningen i #SLIPSTOLEN forløbet. Vi tror på, at arbejdspladsen er et perfekt sted at motivere til idræt og en sundere livsstil, også når dåbsattesten er mere falmet end gennemsnittet.

Det er hér, hovedparten af aktiviteterne finder sted, og hér man har den daglige kontakt med medlemmerne. Forbundets ledelse varetages af forbundsstyrelsen og en række faste udvalg, som sammen med forbundets ledergruppe og medarbejdere sørger for at udmønte beslutninger og servicere foreninger, medlemmer og kunder. Styrket lokal firmaidræt Firmaidrætsforeningerne rummer store potentialer og er mangfoldige med stærke lokale særpræg. Kroppens helt basale behov – mere enkelt bliver det ikke. Mærsk Medical, DFDS, DFDS Transport og DMdata. Vi vil arbejde sammen med alle relevante lokale interessenter. år i træk Min mission er at hjælpe danskerne væk fra den meget uheldige førsteplads som det mest stillesiddende folkefærd i Europa. Ved at lytte og lære får vi skabt stærke relationer. Arbejdspladserne skal mærke, at kollegamotion med os er en selvfølge. Hvem er vi. Vi havde ganske enkelt ingen viden om, hvad der sker, når vi sidder stille. Dagen bød på ny forskning, statistik og løsninger, og jeg havde bl.a. fornøjelsen af endelige at møde ham, der i årevis har været førende på dette felt: James Levine. Jeg elsker at bruge af ’gratiskassen’ – og gør det hver dag Jeg sørger for at holde mine pauser i løbet af dagen og bruger mit hæve-sænkebord flittigt. I min fritid holder jeg af at tilbringe tid ved vandet og i naturen. Jeg arbejder med det ergonomiske og fysiske arbejdsmiljø og har i alle årene arbejdet passioneret med krop og funktion – især bevægelse og kroppens egen unikke måde at hele sig selv, når den bliver budt de rette vilkår. Med #SLIPSTOLEN giver jeg danskerne viden om alt det gode, de kan opnå ved at få mere bevægelse ind i arbejdsdagen, og jeg får ’kontorfolket’ til at bevæge sig hver halve time. Jeg kalder det at bruge af ’gratiskassen’, som i #SLIPSTOLEN konceptet indeholder følgende: søvn, bevægelse, dagslys, frisk luft, vand og vejrtrækning. Det er helt enkelt, for alle – og vi kommer hurtigt i gang. Smerterne er det, vi kan mærke i kroppen og derfor det, vi typisk tænker på, når talen falder på at sidde for meget. Vi vil arbejde for, at der i flere kommuner i Danmark er en firmaidrætsforening, hvor arbejdspladser kan mødes lokalt og dyrke firmaidræt, mærke fællesskabet og magien ved holdånden.

Hvem er vi? | Lægerne Rohde & Trier

. Det er her, du møder firmaidrætten, når du spiller fodbold, bowling eller andet med kollegerne mod andre firmahold. Samtidig giver jeg min krop mulighed for at lade op og få ny energi, fordi gåturen samler alt det, som kroppen har brug for til at holde sig i gang. Den lokale firmaidrætsforening er forbundets lokale repræsentant. Alle med en fælles ambition om at styrke den lokale firmaidræt og kollegamotion, så vi sammen skaber og udvikler lokale aktiviteter. En-til-en rådgivning er ikke effektivt nok til et så vigtigt budskab, og derfor har jeg skabt et koncept, der via ”train-the-trainer” metoden, kan få budskabet ud til alle medarbejderne i hver enkelt virksomhed. Disse lokale særpræg er en styrke, og vores afsæt er, at der er mange sandheder – og ikke én løsning – når vi skal skabe mere lokal firmaidræt i hele landet. Den største risikofaktor er dog alt det, vi ikke mærker, og som nu viser sig at have alvorlige helbredsmæssige konsekvenser og kan føre til for tidlig død.

Kød-debatten får os op i det røde felt, fordi det handler om hvem vi er

. Det er for mig den mest direkte måde til at finde ro, når jeg går alene, og det er så fantastisk at tale sammen, når man går sammen. Alle mine ydelser er særlig målrettet til medarbejdere ved skrivebordet. Vi vil afsøge, hvordan og hvorfor kollegamotion er en afgørende faktor for at fastholde medarbejdere og skabe trivsel.

Politiet: Vi ved, hvem gerningsmænd bag dødsoverfald er

Kommentarer