Hvad er morarenter?

Populære online kreditter

. Den første reaktion er som regel ærgelse, og dernæst kommer tvivlen. Nye lån 2019 | Se opdateret liste med nye lån på nettet - flere på vej!. Mange, særligt mindre virksomheder, er tilbageholdende med at sende rykkere til deres vigtige kunder. Nu sætter SKAT fokus på at fortælle danske virksomheder, hvordan de lærer at spotte en momskarrusel. Selvom en momskarrusel primært handler om at snyde staten for moms, kan virksomheder uforvarende blive deltager i en momskarrusel.

Boliglån - når du skal låne til en ejerbolig | Alm. Brand

. Manglende betaling er en fast bestanddel af det at være erhvervsdrivende, og sådan vil det det nok altid være. Hvad er morarenter. Inkassosager har det ofte med at ødelægge humøret og give kvaler, som strækker sig ud over det rent økonomiske, og det er der ingen grund til. Ved at være hurtig på aftrækkeren, når betalingen udebliver, så signalerer du samtidig, at du tager samarbejdet alvorligt, og at du har styr på dit bogholderi. Hvis du ikke foretager dig noget, så vil kunden måske tro, at det i orden at vente med at betale, og at alt er i orden.

Det væsentlige er at kende sine rettigheder, bruge dem og ikke lade sig involvere i mudderkastning, som alligevel ingen vejne fører. De frygter, at det kan skabe dårlig stemning og gå ud over samarbejdet. Alt burde være i skønneste orden, men en gennemgang af bogholderiet viser nu, at din kunde ikke har betalt i overensstemmelse med din fakturas krav om betalingsfrist. Det vigtige er, at du gør noget nu, – og at du gør det rigtige. Du kan tage affære allerede dagen efter at din kunde skulle have betalt. På den anden side: Hvis du har leveret din del af arbejdet, så har du krav på at modtage betaling til tiden. Gør noget med det samme – kunden skal vide, at du vil have dine penge.. SKAT har udarbejdet denne guide om de typiske kendetegn ved momskarruseller, og hvad du som virksomhed kan gøre for at undgå at blive en del af en. Med de juridiske muligheder og den branche af professionelle rådgivere, som står til rådighed, er der rigtig gode muligheder for, at du får dine penge eller i det mindste får dækket noget af tabet. Lån uden nemid. Det er vigtigt, at din inkassoprocedure lever op til nogle helt specifikke krav, for at den har juridisk gyldighed

Kommentarer