Hvad er et debet kort?

Derfor kan I begge sagtens ansøge om et betalingskort fra Coop Bank på samme medlemsnummer og dermed begge to optjene bonus til husstanden, når I handler i Coops butikker eller på Coop.dk. Hvad er et debet kort. Ønsker du at benytte din Coop Konto som en fælles madkonto, kan du ansøge om et ekstra kort til din samlever/ægtefælle. Hvad er et debet kort. Du skal være medlem af Coop for at ansøge om et betalingskort fra Coop Bank.

LendOn - Første kviklån er gratis hos låneudbyderen LendOn - Lån i dag. Begge kort er kombineret Coop-kort og betalingskort, så I begge kan indsamle bonus og gøre brug af medlemstilbud, når I betaler med kortet i Coops butikker. I kan enten ansøge om at få et Visa/Dankort eller MasterCard Debet til kontoen. Du er velkommen til at ansøge om begge kort. Det er f.eks.

Brug for at låne penge? Se hvor nemt det er hos …

..

Fordele ved LO Plus Bank - Forside

. Begge er uden oprettelses- og årligt kortgebyr.

Brug for at låne penge? Se hvor nemt det er hos Basisbank

.

Betalingskort | Roskilde Kommune

. I kan vælge at have hver jeres konto og kort eller I kan oprette en fælleskonto med et kort til jer hver. Det er ikke nødvendigt at skifte bank for at få et betalingskort fra Coop Bank. Alle betalingskort er kombineret Coop-kort og betalingskort, og registrerer automatisk bonus, medlemstilbud og rabatter

Kommentarer