Husk dine fradrag - der er masser af penge at hente!

Husker du at udfylde felterne med fradrag på forskudsopgørelsen, betaler du mindre i skat og får dermed flere penge mellem hænderne hver eneste måned.

Alderspension         Fuldt fradragsberettiget inden for lønnen Ratepension Beløbet for ratepension er inkl.

indfriet gæld og fradrag | Debat |

. Spiir lister her fem fradrag, der kan give dig lidt flere penge at rutte med. Hvis din arbejdsgiver skal lave indbetaling: Kontakt din arbejdsgiver i god tid inden lønkørslen. Alderspension         Ratepension         Du kan også indbetale til en aldersforsikring. Altså en slags skatterabat. I nogle tilfælde betyder det, at du i starten ikke skal have penge op ad lommen, fordi du får mere i fradrag for renterne, end du skal betale tilbage på lånet. Før at du ansøger om et banklån. Der kan være penge at komme efter. Eksempelvis kan man nu få fradrag ved installation af en tyverialarm. Skat er ligeglad med om du tager toget, cykler, kører i bil eller hopper på tungen. Men inden du tager dine røde eller grønne tal forgivet, så bør du tjekke, om du har husket alle dine fradrag. Andre skal du selv huske på og holde øje med, så du får glæde af skatterabatten. Du kan få fradrag for flere forskellige ting. Nogle fradrag bliver automatisk ført ind på din forskudsopgørelse og årsopgørelse. Reglerne for hvordan Skat regner et fradrag ud er forskellige. Du skal efterfølgende give DIP Medlemsservice besked om hvor på din pensionsordning indbetalingen skal placeres. Fradraget gælder kun løn til håndværkerne, og det skal være en serviceydelse, der er godkendt af Skat. Chancen for at der er et fradrag, der passer til dig, er stor. Befordringsfradrag er en slags kørselspenge, som bliver modregnet i din skat. Det vil sige, at du får nogle af de penge tilbage, du har lagt til lægehjælp til nødstedte, i form af lavere skat. Husk dine fradrag - der er masser af penge at hente. Har du et SU-lån, kan du også trække renterne fra, når du skal betale lånet tilbage efter endt studie.

Vejledning - DIP

. Du skal selv give skattevæsenet besked om, hvor mange dage om året, du rejser til og fra arbejde. person, siger Susanne Geisler, skatteekspert hos EY, i en pressemeddelelse. Det fortæller en skatteekspert hos rådgivningsvirksomheden EY. Husk dine fradrag - der er masser af penge at hente. For A-kasse kontingentet er der intet loft. Hvis du ikke giver besked til os, bliver beløbet automatisk indbetalt til din alderspension – den livsvarige pension. Håndværkerfradag, kørslesfradrag og fradrag for gaver til velgørende foreninger. Det er kilometertallet, der tæller. Hvis du giver dit cpr-nummer til de foreninger, du giver penge til, bliver dine donationer automatisk indberettet til Skat. De renter, lånet genererer, imens du sidder med snuden begravet i bøger, bliver det første, du kommer til at betale tilbage til staten, når du er færdig med studiet. Mens du er er studerende, betaler du ikke af på hverken lånet eller renter. Prøv også Spiirs app, hvis du har brug for et lækkert overblik over dit daglige forbrug af pengesedler, så du kan få plads til lidt flere røde bøffer og nye sneaks i hverdagen.

Her er de fradrag, du måske har glemt

.

Husk at læse vejledningen på side 3, før du udfylder.

. Kort før jul lavede et flertal i Folketinget en række justeringer i den såkaldte BoligJobordning, hvor man netop tilføjede en række ydelser, man nu også kan få fradrag for. Husk at tjekke, om de er opgivet til skat.Husk generelt altid at tjekke årsopgørelse igennem for fejl. Lær hvordan du nemt kan optage et lån med nemid i dag.

Kommentarer