Har du rettelser til vores indhold eller teknologi?

Simone Kirstine Hansen Kronprins Frederik løber Royal Run igen i år, og denne gang bliver løbet også afholdt uden for de danske grænser. - De lagde relativt hårdt ud. Eller at dem, der gennemførte sidste år, får motiveret nye løbere, siger han. Selvom aftalen var, at alle skulle følges ad og komme sammen i mål, så stak de to ældste af alligevel til sidst. - Jeg skal have en bedre tid i år, det er helt sikkert, siger kronprinsen, der fortæller, at ryggen har det meget bedre. - Mit råd til førstegangsdeltagere i Royal Run er, at de kan meget mere, end de selv tror, siger han. Beløbene varierer en del. En drøm, der gik i opfyldelse i bogstavelig forstand.

DDDTV - LIVE TV - De Danske Danseskoler

. Dermed blev han slået af sin hustru, kronprinsesse Mary.

Der er aldrig nogen, der er kommet igennem en forhandling ved at sætte sig ned uden at sige noget eller sige: 'Jeg vil have det'. - Da jeg var med min familie på Færøerne, traf jeg en del færinger, som havde taget turen til Danmark for at deltage i Royal Run. Nu afslører han, at han og kronprinsesse Mary egentlig havde lagt en strategi for løbet sammen med børnene, men de hurtigst spurtende medlemmer af familien brød aftalen. - Jeg håber virkelig, at de, der tvivlede sidste år eller ikke havde modet, kommer med i år.

Kronprinsen inviterer igen danskerne til Royal …

. Denne gang vil der være tre forskellige distancer. Hun er et godt eksempel på, at det er muligt at gennemføre distancer, man ikke selv troede, man kunne, siger kronprins Frederik. Har du rettelser til vores indhold eller teknologi. Video: Anders MasannekKronprinsens løberåd Uanset om man er førstegangsløber eller mere rutineret løber, har kronprins Frederik et budskab til de danskere, der er i tvivl, om de skal melde sig til løbet. - Jeg har det i og for sig rigtig godt. juni åbner kronprinsen Royal Run med at løbe One Mile i Aarhus. Har du rettelser til vores indhold eller teknologi. i en månedGå til play Det er sundt at være uenig. Royal Run arrangeres af idrætsvisionen 'Bevæg dig for livet', i et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund. Hvis vi to står og snakker, og vi ikke er enige om tingene, og du hæver din stemme, vil jeg også hæve min stemme, så bliver tingene irrelevant, og man kommer væk fra det, det handler om og sagens kernepunkt. - Jeg har stor ros til hende. Men det er jo tegn på, at de synes, det er sjovt at løbe, og at de har det godt i det element, de er i, siger han.

FORSIDE

. På Bornholm er det Viking-Atletik og på Færøerne er det idrætsklubben Treysti. De spurgte lidt ledende til, om Royal Run ikke kunne indfinde sig på Færøerne, og jeg har taget dem på ordet, siger kronprinsen. De vil gerne diskutere med andre, som de ikke deler samme holdninger med.En af dem er Kennet Petersen fra Nykøbing Falster.

HJEM

Kommentarer