Gode råd til hvordan du lægger et budget og får mere luft i økonomien

Det Kriminalpræventive Råd giver gode råd om, hvordan man undgår kriminalitet. Vi samler og formidler teorier og baggrundsviden om kriminalitet og forebyggelse. Her får du værktøjer og gode råd, som du kan bruge, hvis du er ved at gå ned med flaget eller skal tilbage efter en sygemelding. BørneTelefonen BørneTelefonen er børnenes linje til rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte. Ingen børn skal mobbes Mobning kan give ar, der aldrig forsvinder. Når du arbejder med at løfte, trække eller skubbe, skal du passe på dig selv og dine kollegaer – og jeres rygge. Dit søvnmiljø er af afgørende betydning for din søvns kvalitet. Få gode råd til, hvordan du finder en madras, der passer dig, og hvorfor en dyne ikke bare er en dyne. Bliv klogere her Sammen stopper vi svigt Børn i Danmark udsættes for ting, de knap tør hviske om på BørneTelefonen. Du finder også en lang række vejledninger til gode øvelser, som du kan lave, når du holder pauser, så du både bliver stærkere og får slappet af i muskler og led. Vi ønsker alle det bedste for vores børn, men kan nogle gange komme i tvivl om store og små spørgsmål. Derfor har vi har samlet vores bedste råd til, hvordan du.

Dit elforbrug | Energistyrelsen

. Sådan kan du se tegn på kloakbrud, som er en åben invitaton til rotter. Du kan godt skære forbruget ned til kWh/år pr. person uden at give afkald på komforten. På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Branchearbejdsmiljøudvalget for transport og engros vil med film og korte instruktionsark ruste jer, der arbejder på lagre og i transportbranchen, til at løfte, trække og skubbe endnu bedre. Gode råd til dig, som er pårørende. Få hjælp til at tackle livet som pårørende - uanset om det er din ægtefælle, kollega eller forælder, der har kræft. Læs mere her Få gode råd Det gør ondt på børn, når forældrene går fra hinanden. Renten kan variere. Du finder også en lang række vejledninger til gode øvelser, som du kan lave, når du holder pauser, så du både bliver stærkere og får slappet af i muskler og led. Men selvom det er forvirrende og hårdt for alle, kan det lade sig gøre at være i skilsmissen på en god måde. Hos arbejder vi på at finde spændende emner til gør det selv manden og boligen generelt. drives udelukkende af de reklame indtægter som siden generere når du …. Få gode råd om skilsmisse Vi rådgiver både børn og voksne Hver dag, året rundt sidder vores rådgivere klar til at lytte til og rådgive børn og unge, forældre og fagpersoner i Danmark. Her finder du gode råd, tips, og objektiv viden om privatøkonomi, lån og opsparing, køb og salg af bolig, samt information om dine muligheder for at klage. Når du kontakter FagTelefonen, vil du komme til at tale med en børnefaglig specialkonsulent. Her finder du eksperternes råd, børnenes perspektiver og inspirerende redskaber, som kan hjælpe dig til at forstå dit barns digitale liv og hjælpe, når der er brug for det.

Gode råd og vejledning om dækkener - …

. Læs mere ForældreTelefonen ForældreTelefonen er rådgivning til alle forældre og pårørende, der har spørgsmål, som omhandler børn. Det er børnenes problem, men de voksne har ansvaret for at stoppe mobning. Praktiske råd – ren fornuft i hverdagen for børn, borgere, medarbejdere, forbrugere etc. Håndhygiejne – håndvask og hånddesinfektion. Få gode råd mod mobning her Hjælp dit barn til at trives digitalt Digitalt liv Mobiltelefoner, digitale spil og sociale medier er kommet for at blive. Få svar på hvordan du er stillet under sygdom. Kontant viden om sygedagpenge, lægeerklæringer samt hjælp til at skrive en klage. Gode råd til samtalen med din …. Du kan være med til at stoppe svigt ved at tage det første skridt og følge dette råd: Vend aldrig ryggen til et barn. Børn, der mobbes, har dårligere chancer for at få job, uddannelse og nære sociale relationer i voksenlivet. Få gode råd Vi ønsker alle det bedste for vores børn, men kan nogle gange komme i tvivl om store og små spørgsmål. Derfor har vi har samlet vores bedste råd til, hvordan du kan forebygge og afhjælpe børns problemer i forbindelse med mobning, skilsmisse, …. Det fysiske arbejdsmiljø handler kort sagt om alt det, du kan se, lugte, høre og mærke på arbejdspladsen. Det er vigtigt, at de fysiske rammer er i orden, så du undgår at blive nedslidt eller i værste fald at komme alvorligt til skade.

Gode Råd… | Rådet for Bedre Hygiejne

. Vi håber, at I vil få glæde og gavn af det nye værktøj. Kreditværdighed – Den ultimative guide. Lån 40.000 kroner – 100 % sikkert på Fairlån. Gode råd til hvordan du lægger et budget og får mere luft i økonomien. Få svar på hvordan du er stillet under sygdom. Kontant viden om sygedagpenge, lægeerklæringer samt hjælp til at skrive en klage. Gode råd til samtalen med. Kend adgangskravene til den ungdomsuddannelse, dit barn vil søge ind på.. Gode råd på standen. En pæn stand sælger bedre end en rodet stand. Skriv tydelig hvad det er for en vare du vil sælge. Når du skal prissætte varer hvor. Læs mere FagTelefonen FagTelefonen er for alle, der arbejder med børn og unge

Kommentarer