Fast eller variabel rente? Vi guider dig

Du kan teste din browser og opdatere den her: Julen er over os, med julelys, gløgg og de første snefnug er på vej. Vi tror på at man kommer længst som elselskab, hvis man er ærlig omkring alt hvad man foretager sig - andet hører fortidens selskaber til. Det er resultatet af regeringens nye, revidere regler for boligfinansiering. Derimod vil styresignalet, helt som det er hensigten, gøre særligt højt gældsatte boligejere mere modstandsdygtige over for stigende renter..

Forside

. Derfor forventer Tore Stramer ikke, at styresignalet i væsentligt omgang vil dæmpe prisudviklingen på boligmarkedet. Moment Lån - Lån 15.000 kr. - Svar med det samme..

Gælder hele landet Samtidig er det nu ikke længere kun hovedstadsområdet og Aarhus, der er omfattet, men hele landet. Grundtanken har været, at højt gældsatte boligejere skal blive mindre sårbare over for fremtidige rentestigninger Tore Stramer, cheføkonom i Nykredit ”Det er dertil rigtig positivt, at anmodningen nu gælder hele landet. Fast eller variabel rente? Vi guider dig. Vi mener derfor også, at styresignalet er et skridt i den rigtige retning og vil øge både den finansielle og økonomiske stabilitet i dansk økonomi”. Du bruger desværre en ældre webbrowser, som ikke er kompatibel med vores hjemmeside.

Rentetilpasningslån – lån med variabel rente |

. Hos NettoPower er vi elsjæle - det betyder, at vi sørger for at vide alt, hvad der er værd at vide om el. Har du både høj gæld i din bolig og en høj belåningsgrad, bliver det sværere at få et realkreditlån med variabel rente og afdragsfrihed i det nye år. Omkring Folkelånet. Kina har en førende position inden for vedvarende energi, og for nyligt satte kineserne streg under dette, da verdens største flydende solcellepark gik online. De andre åbningstider er fortsat uændret. Vi har efterhånden foretaget rigtig mange tjek, og typisk er der en del at spare, men der er også tidspunkter hvor vi erkender at man ikke kan spare noget ved et skifte til os. Boligpriserne bliver ikke påvirket Styresignalet lægger udelukkende en begrænsning på adgangen til lån med variabel rente og afdragsfrihed. Tore Stramer Cheføkonom i Nykredit Ekspert i dansk makroøkonomi og hvad samfundsøkonomien betyder for danskerne og erhvervslivet. På den måde slipper du for at vide en masse om elmarkedet i jagten på at finde et elselskab, som ikke alene er et billig elselskab men også et elselskab som rent faktisk gider sine kunder - den viden har vi nemlig allerede. Det har vi gjort fordi vi har oplevet en efterspørgsel på netop dette - og det har vi reageret på. Du kan låne samme beløb som før De nye regler ændrer ikke ved, hvor meget du kan få lov til at låne til et boligkøb. Dermed vil eksempelvis ældre boligejere, der ønsker omsætte deres friværdi til forbrug via et nedsparingslån, ikke blive berørt i samme grad som ved det oprindelige forslag”, siger Tore Stramer. Tilmeld dig allerede i dag og få billig el og fantastisk kundeservice fra NettoPowerDet er nemt og simpelt at skifte energiselskab Tilmeld dig nu  . Det er blandt andet også derfor, at vi tilbyder alle at man kan sende sin seneste elregning til [email protected] og få et tjek på om man betaler for meget for sit el. Og du vil heller ikke kunne få afdragsfrihed på lån med en rentebinding på over fem år. Til gengæld vil du kunne optage alle andre typer lån”, forklarer Tore Stramer, cheføkonom i Nykredit. December måned er altid præget af en masse julelys, hvilket opløfter den mørke og kolde december tid. Dog bliver der brugt en masse kWh timer hver december måned, hvilket resulterer i, at dit elforbrug og elregning ryger i. Leverer Nykredits vækstprognoser og analyser af den danske økonomi til danskerne. Vi lytter altid til, hvad vores kunder ønsker og forsøger altid at imødekomme dette

Kommentarer