Få styr på din økonomiske selvtillid

. Mette er ekstern lektor i jura på CBS. Alligevel er beslutningen svær for de fleste virksomheder. Det gør mellemstore virksomheder og organisationer i stand til at forandre og optimere deres forretningsprocesser og hægte konkurrenterne af. Få styr på din økonomiske selvtillid. Så har du altid din oversigt lige ved hånden.Snak om, hvordan det kan blive en god vane at tjekke saldoen hver dag.

Få hjælp til gældssanering hos DinGæld - Få styr på.

. I behøver kun at ringe til ét nummer, og I får løbende tilbagemeldinger, indtil sagen er løst. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du installere netbank-app'en på din telefon. Mange mennesker har svært ved at få privatøkonomien til at hænge sammen. En systematisk afdækning af behov, muligheder, begrænsninger og eventuelle risici i form af en cloud transformation assessment giver et solidt beslutningsgrundlag. Outsourcing af it-infrastruktur Opdateringer, nedetid, uplanlagte omkostninger og sikkerhedsmæssige forskrækkelser. Så bliver de altid bliver betalt til tiden, og du slipper for at bekymre dig om dem.Hvis det er svært, så få din bank til at hjælpe dig.

Markiser - Spar kr. på din markise - …

. It-support på jeres betingelserLad os tage det fulde ansvar for din virksomheds it-support. At tale om din økonomi kan give dig: Først og fremmest hjælper det på humøret, når du deler dine problemer med andre. Når I har kigget din økonomi igennem og besluttet, hvilke steder du skal spare, kan du måske endda få luft til at lægge lidt penge til side. Det kan være virkelig rart at have en opsparing fx til når telefonen eller din cykel går i stykker. Så fat mod og fortæl, hvordan du har det. Med en serviceaftale tilpasset jeres behov står EG for driften og supporten af lige netop de applikationer eller platforme, I ønsker, så I kan koncentrere jer om at skabe merværdi for forretningen. Selv i parforholdet er det svært at få taget hul på økonomisnakken. EG kan hjælpe jer med at udarbejde og implementere CRM- og CEM-strategier, der skaber forretningsmæssig værdi ved at optimere kundeengagementet. Field Service Når pc'er, servere eller anden hardware bryder ned, mister dine medarbejdere og din virksomhed kostbar tid. I det fjerne hører de gældsfælden klappe, og det giver mavepine og søvnløse nætter.”Penge er ikke noget, vi taler om”, mener mange, og derfor bliver emnet tabubelagt. Det er svært at ændre vaner og gøre noget andet, end du plejer. Brug mindre tid på at samle, organisere og validere dine data og mere tid på analyse og strategisk planlægning. Arbejdet med at finde den rigtige it-løsning er ikke raketvidenskab, men kræver lige dele grundighed, indsigt og visioner. Det er alt for hårdt at gå rundt og være alene med sine bekymringer. Microsoft Dynamics AX Microsoft Dynamics AX samler alt det bedste fra Microsoft og indeholder intelligente værktøjer til den moderne arbejdsplads. Application Management Services Frigør dine it-ressourcer Få overskud i it-afdelingen.

Det kan fx være, at du betaler for en streamingtjeneste, du ikke længere bruger eller kan spare penge ved at skifte mobilabonnement.I kan også snakke om, hvordan du ellers kan spare penge. Som kan hjælpe dig på vej og ved, hvornår du skal opmuntres og motiveres.I kan lave aftaler om, hvilke ting du skal stoppe med, hvad du skal begynde på og hvordan du bedst overholder dine beslutninger. Field Service sikrer blandt andet din virksomhedkut hjælp ved it-nedbrud med en landsdækkende onsiteservice. EG Business Care overvåger din Dynamics ERP-løsning og holder den i topform. Hele tiden halter de bagefter med regningerne og må betale dyre renter og gebyrer, fordi de overtrækker kontoen eller glemmer at betale vuggestuen, licensen og forsikringerne til tiden.

Gældssanering » Få hjælp til gældssanering hos DinGæld

. Advanced Analytics Find den gemte værdi i dine forretningsdata Identificér og udvind viden fra både nye og eksisterende datakilder, og se mønstre og relationer, som vil gøre din forretning stærkere og mere konkurrencedygtig. Løsningen kan fås i cloud-, on-premises- og hybridopsætningerne med de samme omfattende egenskaber og intuitive grænseflader. Du kan få hjælp til at få styr på dine udgifter og indtægter. POS-services Komplet løsning til kasse- og betalingssystemerEG giver dig nd-to-end-etablering og servicering af kasseløsninger og betalingssystemer. Sæt jer sammen og gennemgå din netbank og skriv faste udgifter ned for hver måned.Når du har fundet dine faste udgifter og indtægter, kan du regne ud, hvor mange penge du har hver måned - efter regningerne er betalt. opsætning og etablering af ny hardware og software samt nedtagning af det gamleg selvfølgelig uddannelse og servicering undervejs. Se på det som små skridt på vejen. Og med en gennemsigtig og tilpasset prisstruktur betaler du kun for det, du bruger. EG Support giver jer minimal nedetid og genopretter jeres normale daglige situation hurtigst muligt, når uheldet er ude. Du kan optage et kviklån online – det er nemt og hurtigt!. Du kan få hjælp til at oprette en budgetkonto, så du hver måned overfører et beløb fra din lønkonto til at dække alle dine faste udgifter som fx husleje, telefonregning og forsikring.Derudover kan du tilmelde dine regninger til automatisk betaling via PBS. Og start et sted, som du tror på vil lykkes.Det er en god hjælp at have en, som ved, hvad du har besluttet. Financial Performance Management Levér hurtigere og mere professionel finansiel rapportering Gør din økonomiafdeling til et højeffektivt hold. Små lån når man er 18 år. Cloud og hosting: Personlig produktivitet Frigør tid i it-afdelingen, samtidig med at du øger produktiviteten og arbejdsglæden rksomhedens medarbejdere. Få hjælp til at levere effektive, datadrevne, digitale løsninger, der skaber værdi for kunderne i alle virksomhedens touch points. Guide til valg af ERP-system Den rigtige ERP-løsning for din virksomhed skaber målbar merværdi i alle faser og alle funktionerfra implementering til drift. Business Care Hold din Dynamics ERP-løsning i topform Nedbrud, dårlig performance, logonproblemer og forsinkede batchkørsler kan forringe virksomhedens udbytte af ERP-systemet.   Kunderne handler døgnet rundt Med en samlet e-handelsplatform fra EG kan I skabe en intuitiv og personlig brugeroplevelse på tværs af platforme, kanaler og grænser og altid have åbent, når kunderne ønsker at handle. Cloud Transformation Assessment Argumenterne for at gå cloudvejen er mange. Det er en god idé, hvis du løbende holder øje med din konto, så du ved, hvor mange penge, du har tilbage. Du kan også hurtigt få udviklet en løsning, der passer præcis til dit behov. Optime samarbejder på, opnå en oppetid på og slip for besvær med drift og vedligeholdelse

Kommentarer