Budgetskema

- Mere værdig pleje hjemme og på plejehjem. Et budgetskema er det mest grundlæggende redskab til at få styr på privatøkonomien. PØR har udviklet et udvidet budgetskema – PØR´s pengeskema, som giver dig et samlet overblik over hele din privatøkonomi inklusiv dit forbrug. - Et godt og sundt arbejdsliv for alle. Mange af kunderne er blevet gældfrie og de andre er i gang med deres handlingsplan, som gør, at kunderne ved, hvornår de bliver gældfrie. Bemærk, at du ikke kan sende beskeder til telefonnummeret. Ønsker du dig en privatøkonomi i balance hvor uforudsete udgifter ikke vælter budgettet, og hvor du har råd til ferier og at holde jul. PØR tilbyder dig professionel rådgivning og sparring. Med gældsrådgivning fra Erik Fraas er der blevet gennemført rigtig mange gældssaneringer, og der er tillige indgået mange frivillige akkord aftaler med kreditorerne. Hvor besværligt er det at få et lån?. En sund privatøkonomi hvor du kun bruger penge på det, som skaber værdi for dig og din familie. – Ved første møde får du to timers rådgivning / sparring for én times pris.Læs mere om rådgivning og sparring med PØRLæs mere om hvad PØR kan hjælpe medLæs om priser og ydelser herLæs kundernes gode anbefalinger af PØR her. PØRs indtægt er baseret på kundernes betaling og PØR modtager ingen form for betaling eller provisioner fra samarbejdspartnere.

Budgetskabelon - Gratis, nemt og praktisk - Rå

. Så meget låner iPhone-brugere. PØR hjælper dig gerne med at få lavet et godt og velfungerende budgetskema, så du får et fuldt overblik over dine udgifter, indtægter og forbrug. Budgetskema.

Budgetskemaer >> Download et gratis budgetskema der passer.

.

Gratis budgetskema - læg nemt dit budget

. Alle er velkomne til at deltage.  Vil du se, hvad der sker i en bestemt lokalafdeling, kan du besøge lokalafdelingens hjemmeside.. - Halvering af ensomheden i Danmark. Budgetskema.

5 tips til at lægge et budget |

. Med PØR får du en gældsrådgiver med mange års ekspertise med forhandling med  kreditorer og ansøgning om gældssanering. Meget ofte hænger gælden sammen med en manglende optimering af forbrug og faste udgifter

Kommentarer